Reklama

Reklama

KAMU ve Vietnamu

(pořad)

Obsahy(1)

V originální cestovatelské cooking show uznávané kuchařky a food blogerky Kamily Rundusové alias Kamu diváci procestují centrální Vietnam, poznají místní kulturu a zákulisí restaurací, trhů, pouličních stánků, farem a dalších rozmanitých forem vietnamského stravování. V každém dílu představí Kamu místní zvyky, tradice, chutě a charakter Vietnamců a přiblíží divákům vietnamskou kulturu v Česku, kdy navštíví místní rodiny, restaurace a trhy a uvaří v našich podmínkách tradiční vietnamské pokrmy. (Česká televize)

(více)

Recenze (26)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tak přesně kvůli tomuhle žrádlu se Luťanský kdysi nevrátil z Vietnamu zpět do své vlasti. Nechtěl hrávat v pohádkách, už tehdy toužil po účinkování v cooking show. Reinkarnoval se do KAMU neboli Kamily Rundhnusové, ohyzdné a potetované piči, co šlichtu, kterou by nepozřel ani podvraťák z ulice, vychvaluje nadšenými slovy typu "pecka". Ano, na pecku je zralá leda tak ona. Pokud chcete hodit kvalitní kosu, máte jedinečnou možnost. Takže kyblík k telce, já vám to odstartuji...3...2...1...blijemeeeee!!! 0% ()

cuchillo 

všechny recenze uživatele

Nudne, mdle. Tahle "cooking show" neumi zprostredkovat tu pestrou a skvelou vietnamskou kuchyni. Koukam na to a sliny se mi nezbihaji. Od kucharskeho poradu ocekavam, ze po zhlednuti bezim druhy den do kramu, koupim tam vsechny potrebne ingredience a nemuzu se dockat, az si to taky uvarim. To se bohuzel nestalo. Kamu me neinspirovala. ()

Reklama

MaMitti 

všechny recenze uživatele

No a po Ditě P. se na obrazovce zjevila jistá KAMU....tak to se mi už definitivně aktivoval dávivý reflex. Je mi to opravdu hluboce líto, ale něco tak odpudivého jako její ruce v souvislosti s pořadem o jídle, jsem už dlouho neviděla a snad ani dlouho neuvidím. O tom, že slečna neumí artikulovat a není jí vůbec rozumět, asi nemusím dlouze psát.... ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Mám celkem rád Vietnamce. Jsou to sice masochisté, stejně jako ostatní asiati, kteří dokáží trávit v práci 16 hodin denně, ale tím pádem neparazitují na systému, ani neterorizují okolí, jako dementní čmoudi z Arábie se svým hnusným alláhem. Celkově jsme na nich jako imigrantech neprodělali :-). A mají dobrý čaj za pětinu ceny jako vydřiduši v Oxalisu. No, k dokumentu. Je takovy napůl amatérský. Trošku jako video z dovolené. Ale Kamu je sympatická, i když neprofesionální a k vidění je toho dost... ()

gonga

všechny recenze uživatele

Kamu osobně je fajn , má super kérky a její zbližování se s rodilými Vietnamci nepůsobí jako parodie. Komentář v pozadí je bohužel horší a už mi chybí jen Vydra s Bouškovou. Kamu se sice snaží jednotlivá jídla a jejich chuť trochu rozebrat, ale pro mě je to málo. Rád bych se dozvěděl více. I přesto chválím za sympatickou a docela charismatickou hlavní protagonistku, skutečný Vietnam a Vietnamce a konstatuji , že v současné době tento pořad naprosto převyšuje veškerou českou produkci na toto téma. Ať už je to ukňíkaná Rybová s Winterovou nebo porno pro pány Kucí v akci nebo vařící DIta s hlasem cirkulárky. Těším se na další díly a hodnocení. Zatím nehodnotím, uvidíme na konci. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama