Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, tak podle hodnocení jsem to čekal o dost horší. Film byl celkově slušný. Párkrát jsem se i lekl a i napětí nechybělo. Sice do poloviny se nic moc neodehrálo a přišlo mi to spíše jako drama. Ale po polovině filmu to bylo už docela koukatelné. Víc jsem od tohoto filmu neočekával a proto jsem docela spokojen. Možná to je tím, že jsem byl připravený na horší film. Žádný zázrak to není, ale ani propadák. Spíše takový čistý střed. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Do staré kukuřičné farmy se nastěhuje farmář John Rollins se svojí rodinou. Jenže nic nejde tak dobře, jak by si představoval. Pole sužuje nesnesitelné sucho, zbytky úrody pojídají vrány, manželka je až příliš vlídná na jednoho ze sousedů, a na dveře klepe bankovní exekutor. Ve chvíli, kdy ale John najde ve stodole starého strašáka, začíná se karta obracet. Vrány jsou odehnány, úroda se zdá být zachráněna, a exekutor i soused jsou nalezeni mrtví. Až příliš pozdě si John uvědomuje, že strašák by také mohl zničit jeho rodinu ... Po celý film jsem se musel pochechtávat, jak dobře vyje*ali autoři tohoto filmu s českým distributorem. První díl si český distributor přejmenoval na Prokletí domu slunečnic, a tak v druhém díle nechali farmáře natruc pěstovat kukuřici. Jenže to je asi tak všechno, čím je tento film zajímavý - oproti prvnímu dílu, kde byla aspoň sympatická Kristen Stewart, zde není vůbec nic (až na toho správně ošklivého strašáka). ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ihned po Prokletí domu slunečnic 1 jsem si pustil dvojku. Tohle bylo o poznání horší. Příliš dlouho se film rozjížděl, v půli bylo pár lekacích scén, závěr podle mého nic moc. Strašák celý film docela naháněl hrůzu, v závěru byl k smíchu. Scéna, jak se ta holčina nechávala postříkávat vodou byla sice oku sympatická, ovšem sem se vůbec nehodila, to mi přišlo trochu mimo. 90 minut jsem ale bez šrámů dokoukal, ale tuhle dvojku si už fakt nedám. Když už se někdy rozhodnu pro Messengers, tak sáhnu určitě po prvním dílu. 50% ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Jednička byla naprostá vykrádačka ale dalo se to, tohle už je aspoň malinko originální. Bohužel film je uplně o ničem a skoro po celou dobu jsem se hrozně nudil. Další věc je že s Messengers to nemá nic společnýho a von vůbec ten českej název "Prokletí domu slunečnic 2" je uplně mimo, mělo by se to jmenovat Prokletí kukuřičného pole nebo tak nějak. Na druhou stranu jestli chcete u něčeho uplně vypnout tak tohle se na to perfektně hodí. Přece jenom ten strašák se fakt povedl :) Lepší dvě hvězdičky. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Strašák byl dost hnusnej (v tom dobrém slova smyslu), ale to bylo asi tak všechno. Jinak prostě hodně podprůměrná klasika, plná všech možných klišé, která má s domem slunečnic společný snad jen ten název. Spíše to vypadalo jako další, zhruba patnácté, pokračování Children of the Corn. Zhruba od půlky jsem se zabýval jedinou myšlenkou – to se opravdu někomu do tohohle chce cpát peníze? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama