Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic

  • USA The Messengers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Solomonových se přestěhuje na zchátralou slunečnicovou farmu. Jak farma začíná po letech chátrání ožívat, rodina zaznamenává nepříjemné a alarmující změny v chování svého otce. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (324)

tombac 

všechny recenze uživatele

Ač napakovaná všemožnými horrorovými klišé, drží si americká Pangovka hodinu svižné tempo a je alespoň ideální na strašení našich drahých poloviček. Jenže pak přijde stupidní zvrat a veškeré předchozí duchařské blbnutí (několik bafaček je zdařilých) pozbyde jakéhokoliv smyslu. A téměř veškerý positivní dojem z nejnovějšího Pangovic dílka je v tu ránu fuč. Výrazný audiovizuál asi zapomněli Pangové v Hong Kongu (potažmo Thajsku) a Prokletí domu slunečnic lze bez problému zaměnit za standardní americký horrorový produkt á la 3:15 zemřeš. Do výborného Oka či hodně slušné Ab-normal Beauty má na hony daleko. Tak tohle, milí Pangové, tohle tedy ne! Aby to nestačilo, tak Pangové si v Americe remakují jeden ze svých nejlepších thajských filmů, Sniper z Bangkoku. Po Prokletí domu slunečnic se obávám, co z toho vyleze. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Bratři Pangové si mě před lety získali filmem The Eye. Celkem zajímavej byl i scénář k filmu Omen jenž ale režíroval T. Kamuttmanoch. Poté jsem na ně nějak zapomněl. Je to nejspíš i tím, že duchařiny už tak moc nevyhledávám. Poslední dobou jen kvůli manželce. A i tentokrát chtěla nějakou duchařinu nebo něco u čeho by se mohla bát. A já si vzpomněl na tyto bratry. Zabrousil jsem teda do jejich filmografie a protentokrát vybral Prokletí domu slunečnic. Při sledování mi ale film přišel jako bych ho už viděl. Nepamatoval jsem si z něho ale skoro vůbec nic. Takže ho hodnotím až teď. Co k tomu dodat. Mě už tyhle duchařiny prostě  neberou tak jako kdysi. Nejspíš je to tím že už je to všechno dokola a lekačky na mě absolutně nefungujou. Manželka byla asi spokojená. Mě to sice neurazilo ale ani nenadchlo. Bratři Pangové mi tentokrát naservírovali slušnej průměr. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor dokáže zaujmout v určitých několika momentech. Některé scény oravdu stojí za to a občas to vypadalo, že se i budu bát. Pointa se mi taky líbila a to je co říct. Celkově je to ovšem brak. Hlavním problémem je chování postav a zpracování převážné části filmu. Co mě teda dokáže naštvat asi nejvíc je to, že holka, kterou tahají do sklepa několikatery ruce neznámých bytostí, dokáže v tom samém domě zůstat. Kdybych se z toho dostal, tak bych hned v ten moment upaloval tak daleko, co by mi síly stačily. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $16miliónovTržby USA $35,374,833Tržby Celosvetovo $54,998,732Tržby za predaj DVD v USA $15,856,356 //počet predaných kusov 955,547║ Hoci je príbeh až moc šablónkový, je to aspoň zručne natočené, minutáž je akurát, nechýba tam napätie a nájde sa tu niekoľko slušných lakačiek. /45%/ ()

oje 

všechny recenze uživatele

Spíše horrorová atrapa pro teenagery, kteří se chtějí pochlubit, že sledovali horror, ale zároveň se u filmů nechtějí moc bát. Jinak jde o klasického zástupce žánru s prokletým domem, několika duchy a průhlednou zápletkou, který se ze škatulky ani nesnaží vymanit. Příběh rodiny není zajímavý a rádoby děsivým scénám chybí silnější atmosféra i napětí. Snímek tak ničím neurazí, ale zároveň však ani nic zvláštního nenabízí, a to ani v případě, kdy nehledáte primárně strach. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 48. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Dveře do sklepa mají v různých scénách různé umístění. Jednou jsou na konci chodby, podruhé zase na levé straně chodby. (CjKukis)
  • Postava chlapca Michaela Rollinsa je hraná dievčaťom - Jodelle Ferlandovou. (rador)

Reklama

Reklama