Reklama

Reklama

Prokletí domu slunečnic 2

  • USA Messengers 2: The Scarecrow (více)

Obsahy(1)

Farmář John Rollins (Norman Reedus) je obtěžkán celou řadou problémů - nedostatkem času na rodinu, dluhy a také vranami, požírajícími jeho nepříliš zdařilou úlohu. Kvůli nim vytáhne ze stodoly starého strašáka, který ho vran rychle zbaví, ale v jehož okolí také začnou umírat Johnovi nepřátelé. Samotný John se s každou takovou událostí také pomalu mění a ve chvíli, kdy se rozhodne strašáka zničit, je už možná příliš pozdě. (Elegnor)

(více)

Recenze (92)

Smok 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že ma niekto podviedol. Slnečnice nikde, ani len vo vázičke v kuchyni, hororová atmosféra nikde, len nejaký strašiak (ten jediný za niečo stál) a samá kukurica. Čo má byť strašidelné na poli s kukuricou, to neviem, ale preventívne som si k filmu radšej popcorn nebral. Film je spichnutý v Bulharsku za 18 dní a tak to aj vyzerá. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Po příšerně přiblblé jednotce, které ještě více podkopávala nohy přítomnost Kristen Stewart, by si kdekdo řekl, že mu onen velmi špatný zážitek stačil a po dvojce by rozhodně nesáhl. Mě více než naivně přilákal dovětek Scarecrow v originálním názvu a doufal jsem, že by se mohl skutečný strašák stát hrozbou celého filmu. To by se ale nesmělo jednat o tuctově levné béčko, ve kterém se nestane vůbec, ale vůbec nic strašidelného. Prostě se jedná o ubohou zbytečnost. ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak nás zase jednou podvedli. Žádného pole se slunečnicí jsem se nedočkal, zato kukuřice tu byl nadbytek. Oproti staršímu jmenovci (se kterým to nemá prakticky vůbec nic společného) to má sice ještě slabší příběh, žádná Kristen Stewart tu taky nefiguruje, ale na absolutní potopení to ještě není. 20% ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Farmaření je řehole, a nebýt „slámového rabijáta“ v poli(zasázených slunečnic, avšak rašící kukuřice, mj. oblbovací tah), tak se ani nedozvím, jak se s problémy perou za Velkou Louží(z toho by mohli ledacos vytěžit čeští zemědělci). Ale jinak to jsou vyprahle se táhnoucí řádky, postrádající i jen nepatrnou spršku, rozproudivší se atmošky. I jako sonda do rozkolísaných manželských vztahů, zcela nezáživné(to bych si tam rovnou mohla navolit veřejnoprávní dvojku). !!! Zase jsem těm provokativcům skočila na „pukající popcorn.“ !!! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Darylovi se nedaří, jeho kukuřice usychá a nemá peníze na její záchranu. Nevědomky probudí strašáka, který mu sice pomůže s jeho úrodou, ale na druhou stranu mu nevadí ani lidské oběti, díky čemuž poštve rodinu proti němu a v tom okamžiku je vidět, co je pro Daryla přednější, jestli rodina, nebo úroda. :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Bulharsku. (Holina)
  • Natočeno za 18 dní. (Holina)

Reklama

Reklama