Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy shání Barb a dělá si čím dál větší starosti. Zjistí taky, co udělal Jonathan. Joyce je přesvědčená, že se s ní Will snaží komunikovat. (Netflix)

Recenze (52)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Eepizóda, ktorá rozhodne, či vás seriál definitívne chytí, alebo dáte prednosť radšej niečomu odlišnému. Začína sa hrať už dosť na city, ale v tom dobrom zmysle slova. K slovu sa dostáva aj otázka studenej vojny, tá tu bola prítomná od začiatku, len je to vyslovené nahlas. Tvorcovia nás dávajú prvýkrát skutočne nazrieť do druhého sveta, i keď iba na pár okamihov. A konečne funguje poriadne aj gradácia v závere a vytvára napätie, čo bude ďalej. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Barbara sa prebúdza v prázdnom bazéne a volá Nancy, ktorá sa však venuje svojmu priateľovi.Joyce rozvešia po celom dome vianočné svetlá a snaží sa vďaka nim komunikovať s Willom. Šerif Hooper vykoná prehliadku laboratória Dr.Brennera a v pátraní pokračuje aj v knižnici, pretože Brennera podozrieva, že záznam s kamery, ktorý im s večera keď Will zmizol je podvrh. V sonde spomienok El sa objavujú pokusy, ktoré s ňou robil doktor Brenner. Will pomocou svetiel komunikuje s mamou a varuje ju, aby utiekla pred monštrom, ktoré vystúpi zo steny. Chlapci sa spolu s El vydávajú na pátraciu akciu, počas ktorej zbadajú policajtov smerujúcich k jazeru. Keď Mike, Dustin, Lucas a El dorazia na miesto sú svedkami toho, ako z jazera vyťahujú Willove telo. Samotár Jonathan, Joyce, El či chlapci sú sympatickými postavami, avšak seriál Dark či povedzme Castle Rock ma predsa len oslovili o niečo viac. ()

Reklama

waits 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že můj zájem upadá a že chlapci jsou mi trochu nesympatičtí. Ale protože byl třetí díl mírně zajímavější než druhý, zkusím ještě čtvrtý. Retro 80 jsou vyvedený výborně, ta hammerovská hudba během a odkaz na nějakou odpovídající pecku na konci, to jsou fakt milý věci, ale spielbergovký kola s kingsovskou zápletkou ve mě ne a ne rozpálit ten správnej zápal. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulý díl mě nijak zvláště neoslovil...ale to co přišlo teď mě vážně dostalo! Postavy začínají dostávat charakter, a myslím že všechny jsem si už stihl oblíbit, což lze zde vidět, jelikož mají hlouvku a já jsem schopen sdílet s nimi pocity a emoce. Eleven je skvělá, a šerif Hopper taky, stejně jako Willova máma...a zkrátka spousta dalších postav. Příběh se tímto dílem začíná opravdu hýbat, a některé zvraty jsou skutečně překvapivé. Velmi napínavý konec a k tomu osvětlení pár záhad z minulých dílů. Zatím nejlepší díl, 95%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi tomu šanci dám, ale kde vzali takovou přehlídku nesympatických postav, netuším. Trio na zabití, šišla s černým by šli jako první. Šikana už je fakt klišé, krucinál to se bez toho neobejde žádný příběh s omladinou? Nejlepší bazén v úvodu a samozřejmě fantastické vložky. Hlavně úprk z domu, i když šílena Winona je taky na zabití. hudba dobrá, ale retro nepotěšilo. V předchozím slabším dílu byly alespoň The Clash. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Z novinového článku v knihovně se můžeme dočíst, že doktor Brenner (Matthew Modine) pracoval na projektu MKULTRA. CIA ve skutečnosti vyvinulo stejnojmenný program zaměřený na výzkum telekineze a dalších forem ovládání mysli. (HellFire)

Reklama

Reklama