Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 2

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2017, 7 h 47 min (Minutáž: 46–62 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Natalia Dyer, Charlie Heaton (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Od podivného Willova zmizení uplynul téměř rok. A život v Hawkinsu se ještě nepodařilo uspořádat. Ani zdaleka. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (279)

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stranger Things byli famozni v prvni casti prvni serie. Dokud to bylo mysteriozni a drzelo si to napeti a ocekavani z toho co se deje. Ve chvili, kdy tenhle trumf padnul to byl uz jen nezbytny dojezd a jasne jsem psal, ze tohle dalsi radu nepotrebuje, protoze to nejlepsi uz ma serial za sebou. Druha serie to jen naprosto dokonale potvrzuje. Stale je tam ta 80tkova hudba a dobri herci, takze je to ok koukatelny, ale scenar je uz pomerne dost zoufale vareni z vody a ve chvili kdy se to zacne zvrtavat v jakysi Resident Evil uz jsem jen obracel v oci sloup. 5/10 ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No fakt nevím, na to, jak moc očekávaná pecka to byla, mě to celkem zklamalo. Buďto měli nechat více dílů, ať se to může více rozjet, a nebo měli dát rychlejší náběh, protože mi přijde, že za těch 9 dílů se tam nic extra zajímavého nestalo, do 8. dílu jsem pořád čekal, až se něco začne dít, 8. díl uplně super a poslední díl zase úplně super zklamání. Nevím, nic extra to nebylo. Něco mezi 3-4 hvězdama... ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sezóně tvůrci nepolevili a naservírovali nám úžasné pokračování. Tentokrát se hlavní boss z upside Down pokouší dostat ze své říše do té naší a za tímhle účelem unese tělo Willa. Noah Schnapp konečně dostává víc prostoru a ukazuje, že má co hrát. Postavy celkově jsou to hlavní, co drží celý seriál nad vodou. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle rychle jsem ještě žádnou sérii nezhlédl, a kdyby neexistoval spánek, tak by to bylo dokonce ještě dřív. Dořeší se události z jedničky, na které se prve nedostalo a které mě zajímaly. Nabídnutá různorodost, více perspektiv a příběhové linky na mě tentokrát zafungovaly bez výjimky, záhady nepřerůstají tvůrcům přes hlavu, ukázal se pravý potenciál a nové postavy lehce zapadnou mezi ty známé. Snad si i budoucí série udrží kvalitu a budou nadále úspěšné. (Netflix) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série vďaka lepšie spracovanej atmosfére začiatku 90tych rokov spolu s faktom, že svet Upside down sa rozpínal čoraz viac priniesol o poznanie lepší dej ako tomu bolo v prvej sérii a oprávnene zaradil Stranger things medzi jeden z najlepších seriálov súčasnosti. Mestečko Hawkin a jeho hrdinovia v divákovi zanechali lepší dojem ako tomu bolo pri prvom stretnutí a atmosférou si na svoju stranu dokázali získať aj náročnejšie publikum, ako to násťročné, ktorému boli Stranger things určené predovšetkým. ()

Galerie (320)

Zajímavosti (34)

  • V městečku Hawkins láká poutač před kinem na film Terminátor (1984), který měl v té době premiéru. (Rominator)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama