Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (83)

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecnou nelibost tohoto dílu naprosto chápu. Taková zbytečná vycpávka, která dělá El medvědí službu. El obecně v druhé sérii není zrovna kdovíjak zajímavým charakterem a seriál tím nesmírně trpí (v první sérii jsem ji miloval). Nedá se říct, že jde o vyloženě nekoukatelnou záležitost, ale jde prostě o odbočku dohromady o ničem, která do celku naprosto nezapadá a atmosféře spíše škodí. Hlavně proto dávám trochu přísné tři hvězdy. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl, ne snad že by to bylo úplně blbý, chápu i motivaci postav, ale po předchozím cliffhangeru chci vidět, co se bude dít dál, a ne sledovat partu ufňukanejch "vyvrhelů".. Pankáč a ta máklá pipka s mašlí jsou fakt na pěst.. Snad je to jen přešlap a ST budou pokračovat tak, jak je známe a tyhle divnolidi se tam už neukážou.. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milujem tento seriál, ale toto malo byť čo?!! Prečo nechali jednú časť, jedného z najlepších seriálov poslednej doby režírovať podpriemernej režisérke Rebecce Thomasovej? Totálna strata času táto časť, absolútne to nesúvisí s dejom a tú bandu feťákov (pankáčov) ani nebudem radšej komentovať. Túto časť do budúcna radšej vynechám. Za mňa Stranger Things 2. séria má len 8 častí. ()

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama