Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (83)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som videl túto epizódu pred 3mi rokmi, jej nekompromisný odklon od deja ma neskutočne iritoval a vyrušoval. Bol som pripravený jej dať z recesie odpad. Veď keď si kúpite banán tak plod zjete a šupku čo je navyše vyhodíte do smetí. Na druhý krát ma však epizóda celkom upútala. Asi za to môže najmä jej dĺžka, ktorú som si predtým nevšimol, nevnímal. Je to jedna z najkratších, ak nie aj najkratšia. Zároveň si myslím, že naskycovaný problém by aj mal potenciál byť zaujímavý. Takto sme dostali predkrm, akurát že tvorcovia nás rovnako ako El pred hlavným chodom poslali naspäť domov. Aj tak som ale rád, že sme sa pozreli aj do mesta v osemdesiatych, aj keď sa z toho dalo vyťažiť ešte omnoho viac. Aj tak je to ale vzhľadom na negatívne spomienky milé prekvapenie. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Jane najde skrze nejrůznější složky svoji sestru, Osmičku. Obě dvě k sobě hned najdou přátelskou cestu. Je to však mnohem složitější, než si ona sama dokáže představit. Osmička se rozhodla vydat svojí vlastní cestou. Vzala si k sobě odpadlíky, vyvrhelce, a snaží se Zlé lidi zabíjet i přes zákon. Bez milosti. Příliš se ponořila do své temné stránky. To samé se snaží udělat i s Jane. Ta zpočátku neví, co má dělat, její naivita ji však přivede do dost ošemetné situace. Využije svůj vztek, jak jí její sestra radila, a stane se silnější. Změní si vizáž, a začne s ní spolupracovat. I když zaváhá, zdá se nakonec, že se stala jednou z nich. Avšak poté k ní doplynou vzpomínky jejich starých kamarádů. Jsou v nebezpečí. Jedenáctka má před sebou těžké rozhodnutí. Zůstane se sestrou, která je jako ona a s níž si ve všem rozumí, či půjde za kamarády, kteří ji sice chybí, ale s nimiž je všechno mnohem těžší? 100 procent. Děj směřoval úplně jinou cestou, ale líbil se mi. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle nechápu. 70%? Nejhorší díl seriálu? Dobře, šel jsem do toho s nulovým očekáváním, a hrozně mě to potěšilo! Rozumím tomu, co většině lidí vadí-nenavazuje to na minulou epizodu, a nemá to vlastně nic společného se Stranger Things. Ale je to skvělý spinn-off z tohoto seriálového světa, a příběh, který je nám odvyprávěn za pětačtyřicet minut je podle mě velmi dobrý. Trochu nám to vynahrazuje to, že v minulém díle se El vůbec neukázala, jelikož tady je jí opravdu hodně, ale já jsem si ji užíval maximálně, Millie Bobby Brown je skvělá, a vedlejší postavy, které jsou nám představeny během jediné epizody, jsou dost zajímavé. Opravdu bych chtěl vidět celovečerní film s touhle partou. Takže ano, není to sice nejlepší díl seriálu, ani této řady, ale je to velmi milé překvapení. 85%. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama