Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (339)

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chvíľu som rozmýšľal, že zdvihnem hodnotenia 1. a 2. série na plný počet, aby som tu nemusel pod štyri*... ale tak nebudeme z toho robiť krízový stav; tretia séria sa skrátka tvorcom na viacerých miestach šmýkala pomedzi prsty (hlavne v línii s ruskou základňou a jej bezproblémovou infiltráciou) a pevne to na zadok posadili až v poslednej epizóde. Takže okey, vyhliadky sú do budúcna sľubné, len z toho prosím neurobte kabaret a lá Alf, naopak, pokojne pritlačte na pílu vážnosti a hrôzy. Veď tí najväčší fanúšikovia vašej práce, rovnako ako vaši hrdinovia, rastú a dospievajú... zvládnu to... a zvládnu to radi. Tosipište! ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série už nebyla tak vážná, tak neotřelá, tak svá jako v první sérii. Hodně toho bylo podle filmových šablon, pokusů o přirovnání ke známým klasikám, které se více jak z poloviny nepodařily, také se vše linkovalo podle Marvelovských hodnot o vtipnosti s vážností. A ani poslední 2-3 díly nemohou zachránit celou třetí řadu. Což nechci říct, že by byly úžasné, jen byly lepší než zbytek dílů... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria priniesla opäť to isté, tentokrát si však svet Upside down vyhliadol inú obeť a keďže sa jednalo o najneobľúbenejšiu postavu tak ju mohli nechať aj umrieť. Otvorený prechod, príšera, víťazstvo nad ňou a neúplné zavretie fungovali najlepšie v druhej sérii. V tejto sa príliš tlačilo na pílu v oblasti ruskej hrozby, LGBT Robin, skorumpovaného starostu a armády, ktorá opäť neprišla včas a prirodzene 8 ročnej kakaovníčky ktorá si uťahuje z dospelého plešatého belocha. Už to skrátka začína byť všade a je to otravnejšie ako pionierské šatky. Netflix zadarmo na mesiac priniesol svoje ovocie a tretiu sériu som zvládol za jediný deň. Aktualizácia komentára: sérii Dark Stranger Things nesiahajú ani po členky. ()

Lexonka97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tato série byla úplně odlišná oproti dvou předchozích. Největšími rozdíly bylo hlavně to, že byl děj více zaměřen na dětskou část hlavních postav za co jsem rád. Třetí série na mě působila více emočně (především konec osmé epizody). Přes tyto změny vše znovu fungovalo na sto procent. Ať už postavy tak i děj se znovu posunuly o level dál a já se čím dál více zažírám do tohoto seriálu. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukáno. Za mě asi nejslabší serie. Rozjíždět se začne až v pátým díle. Taky minimum popkulturních odkazů...v prvním díle jen plakát v kině na Návrat do budoucnosti. Ale na konci to zachrání...odkazy na tři moje oblíbené filmy (ten Návrat samozřejmě, Nářez na Ridgemontské střední a Nekonečný příběh, který jsem avizoval už když jsem se dozvěděl, že se třetí serie bude odehrávat v roce 1985). A konec už teda funguje jak má. A bacha na ruský terminátory. Co mi vadilo nejvíc bylo řešení vztahů. Eleven se najednou chovala úplně jinak...jako obyčejná fiflena, absolutní změna charakteru...naštěstí v posledních 2 dílech to zase byla ta nejistá, svět neznající El. I ten ruskej terminátor byl trochu nechtěná parodie. A chápu, že seriál, využívající tolik subžánrů musí být trochu přitažený za vlasy. Jenže...v první serii jsem věřil, že v Hawkins lab probíhají testy na dětech, v druhé serii jsem věřil, že brána je pod laboratoří a že pod Hawkinsem je rozlehlá síť chodeb a jeskyní. Ale nemůžu věřit, že za jeden rok, během kterého se postavil ten obchoďák, stihli rusáci vybudovat tak rozsáhlý a obraovský komplex přímo pod ním. To je i na scifistu mýho kalibru moc. Ale stejně tomu napálím 80 procent. poslůední dva díly byly vážně luxusní, byť (SPOILER) si myslím, že se Hopp moh vrátit za to sklo. O tu minutu už by to nebyl takovej průser ;-). "And there upon the rainbow...." ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Když se kluci dohadují v obchodě, tak zmíní film Věc (1951) a jeho remake z roku 1982. (Duoscop)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama