Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 3

(série)
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2019, 7 h 29 min (Minutáž: 50–78 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Nová láska. Nové obchodní centrum. A vzteklé krysy, které běží za nebezpečím. Prostě léto roku 1985 ve městě Hawkins. I jediné léto ale může změnit úplně všechno. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (339)

Isherwood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Portál do jiné dimenze už nikam nevede a stal se vedlejším. Zpočátku jsem měl podobné rozpaky, jako mnozí okolo, ale pak Dufferovic v posledních dvou dílech chytnou otěže a je to jízda. Pubertální lásky vytryskly mohutným gejzírem, přátelství se utužila, charakterové proměny svědčí o chuti jít dále, přitom se sem tam vynoří sovětský Terminátor, a pak už jenom láskyplně smlsáváte jednotlivosti. Třeba ten fenomenální rozhovor na poblitých hajzlech obchoďáku a s ním zmrzlinovou bohyni Mayu Hawke, Neverending story, kdy to všechno rupne do správného žánru a injekci destilovaného dojáku rovnou do slzného kanálku. Kouzlo je fuč, ale zbytek světa se točí dál… a taky upside down. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série osmdesátkového nerdgasmu mě přiměla poněkud odpustit druhé sérii, ale zároveň bez okolků říkám, že třetí série je lepší než první. Byť je pravda, že se stárnoucími hrdiny dostává vedle temné atmosféry mnohem větší prostor i mladistvá romantika a láska a poměrně značně přitlačili tvůrci, co se humoru týče. Velice jsem se bavil a těším se na čtvrtou sérii, která bude mít patrně dost těžkou pozici navázat, zejména po tom srdceryvném loučení v poslední epizodě... ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po 100% první sérce přišla 70% druhá, která se mi líbila o hodně méně, a teď 150% 3. sérka, ke které nemám absolutně žádné výhrady! Mělo to humoru nasoleného jak ne za předchozí dvě série, spoustu fakt povedených hlášek, skvělé hlavní monstrum a hezky vyšperkovaný děj i akci. Povedené po všech stránkách. ()

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Surne hladam transport na svoju domovsku planetu. Neviem, ktora to je, ale ked citam okolite reakcie, Zem to urcite nebude😢za mna 5-6/10 a aj to iba vdaka vynikajucemu poslednemu dielu a super pasazam s monstrom (tie ma bavili cely cas). Vsetko, co ma bavilo na dvojke bolo prec a co ma tak stvalo na jednotke bolo este posilnene. Nemozem si pomoct, ale ja som tam tu atmosferu, napatie a sympatie k postavam (az na chvilkove zachvevy - cca 5 minut na diel) vobec necitil. Vykradanie die hard, terminatora alebo invazii lupicov tiel uplne mimozne. Ako sci-fi verzia Red Dawn je to akceptovatelne, pretoze to ma rovnaku kvalitu ako Milliusov film. Velmi som tomu isiel vpred a velmi som chcel nech ma to bavi, ale bohuzial. Vy ostatni si to uzite (myslene bez sarkazmu). Dalsiu seriu uz kvoli zvedavosti nedam. ()

Coleator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série s opravdu hloupou ruskou zápletkou, která nesahá těm předchozím ani po kotníky jak po stránce napětí, tak ani humoru... Jasně, snažili se držet osvědčeného receptu (např. Steve a Dustin v izolaci od zbytku party), jenže to bylo všechno zabalené tak mizerně, že mě na další návrat Stranger Things úplně přešla chuť... ()

Galerie (240)

Zajímavosti (53)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)
  • Na jedné ze zdí pokoje Eleven (Millie Bobby Brown) můžeme vidět plakát dinosaura a motýla. Vypadají až příliš podezřele jako "kaidžú" monstra Godzilla a Mothra. Představitelka Eleven hrála v roce 2019 jednu z hlavních rolí ve snímku Godzilla II Král monster. (Kacitr)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Stranger Things: Temný experiment

Stranger Things: Temný experiment

18.06.2019

Vedle očekávané 3. řady mysteriózní retro série Stranger Things, by si měl každý fanoušek seriálu do kalendáře zapsat ještě jedno důležité datum – 8. července. Tento den se totiž na pultech objeví… (více)

Reklama

Reklama