Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

AndewMX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nabídne přesně to, po čem fanoušci toužili. Postupně vidíme, kam se naši hrdinové za rok posunuli. Z dětí se stávají teenegeři. "We are not kids anymore!" Klidné vody tentokrát rozčeří Sověti, což k 80tkám sedí jak prd** na hrnec. Je celkem srandovní vidět, jak obchodák mění ráz (malo)města. To, co u nás nastalo až o mnoho let později. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silný úvod, skvělé tempo a vynikající zakončení, které prakticky nutí k okamžitému zhlédnutí dalšího dílu. Skvělý výběr hudby podbarvuje strhující oldies feeling, k němuž vhodně sedne i to obvyklé klišé s Rusy jako bezrozměrnými záporáky. Výprava je výborná, až filmová, přesto nejlepší momenty tvoří interakce mezi hlavní partou - a té jen houšť! ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dustin má nové dievča. Mike aj Lucas prežívajú letnú lásku. Bill je zatiahnutý na podivné miesto kde sa mu stanú čudné veci... Prevedenie: Letná láska, kúpaliská a nadupané autá sprevádzané hudbou 90s. Čo viac si želať. Pocity: Tak ako som hovoril o ukončení druhej série, tak hovorím aj o pilote série tretej. takto by sa to malo robiť. Nalákať a ku koncu explodovať do atmosférickej bomby. Veľmi dobré. Pevne verím že si tento raz séria udrží nastavenú latku. 92% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak asi takto. Baví mě způsob, jakým Dufferovci pracují s postavami, napětím, humorem; užívám si, že s postavami stále pracují, posouvají je a budují vztahy i přesto, že už jsou krásně vyprofilované. To je obrovský rozdíl oproti patlalům, kteří se snaží šokovat a překvapovat, neumí pracovat se zkratkou.... Stručně řečeno...Dufferovi jsou skvělí filmaři. A tímto stylem, ve slušivém retro kabátku a se sympatickými postavami, bych si nejspíš užil jakýkoliv žánr, pro který by se rozhodli. A protože si vybrali směs žánrů, které jsou mou krevní skupinou...není asi moc šance, že bych tady nadával. Sleduji nízká hodnocení tady na CSFD a ušklíbám se. Tato epizoda byla vtipná(Hopper mě vysloveně nadchnul, i když uznávám, že jeho proměna je ...velká), ale současně se schyluje k událostem, které jistě vygradují v podobně působivé finále, jako ve druhé řadě. Jsem tedy maximálně spokojený...jako otvírák funguje tato epizoda ukázkově. Normálně bych dal 4*, ale koriguju jednohvězdná paka, která nepochopila, že jde o retropoklonu subžánrům, které se nikdy nebraly tak úplně vážně. Je to jako pustit si Duran Duran a stěžovat si, že je to nemoderní. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme je publikum tohto serialu o hodne mladsie, ako som si myslel. Ked teda totalne cringe "vztahovku" mladuckych deti hodnoti tak neskutocne vysoko (82%). Pribeh ani mystery sa okrem 2och kratuckych scen vobec nevyvija. A nespravi to ani zaverecna asi 30sekundova "tahacka" nadrzaneho plavcika. Klise ruskeho tovarenskeho ekvivalentu tiez nestaji za nic, hoci zrejme bude dominantny v dalsich castiach.  Velmi slabe...30% snad sa to niekam posunie v dalsom dieli..toto malo nulovu atmosferu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)

Reklama

Reklama