Reklama

Reklama

VOD (1)

Nancy a Jonathan sledují novou stopu, Steve a Robin se vydají na tajnou misi a Max s Eleven jdou nakupovat. Vystrašený Billy má vize, které nevěstí nic dobrého. (Netflix)

Recenze (47)

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizóda Strangers Things pokračuje v tempe a atmosfére prvej epizódy. Atmosféra pomaly začína hustnúť a príchod zla do Hawkins je už neodvratný. Tento krát sa mi samotné stvárnenie zla a celí jeho koncept začína páčiť viac ako v minulej sérii. Tak snáď to tak bude pokračovať. Jednotlivé príbehové línie sú stále oddelené. Pričom zatiaľ je trojka Dustin, Robin a Steve najlepšia. Škoda Nancy a Jonathana ich príbehová linka mi zatiaľ nepríde až tak zaujímavá tak snáď sa to zmení. Pokračuje sa tiež v rozvíjaní jednotlivých vzťahov a tomu je venovaný zatiaľ veľký priestor. Som zvedavý či to tak bude aj naďalej a, či to seriálu pomôže alebo ho skôr bude ťahať dolu. Aj druhá epizóda zatiaľ fajn. Snáď to tak bude pokračovať. Klasických 80%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O něco slabší epizoda než předchozí. Ano, proměna postavy Hoppera v afektovaného taťuldu je ...zbytečně navíc a působí podivně. Ale jinak vše funguje jak má, resp. Stranger Things není tupá vyvražďovačka...ty divné věci sledujeme optikou několika postav, které mají svoje trable, které k nim patří a dodají kontext tomu, co příjde. A ano, zatím působí první dvě epizody třetí řady o dost slabším dojmem, než kterákoliv epizoda prvních dvou řad. Jenže i tak to vydá na min. 3 a půl *. A tak dám kvůli haterům, kteří z mě neznámého důvodu pokračují ve sledování, o něco vyšší hodnocení a zaokrouhlím nahoru. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No podľa mňa sa to v druhej časti po úvodnom rozdaní kariet slušne rozbehlo a ukazuje sa , že tretia séria bude mať zrejme celkom slušné tempo a nebudeme sa zbytočne zastavovať pri zbytočnostiach. Pokiaľ teda šerifove trampoty s mladými zaľúbencami nepovažujete za zbytočnosť. Ale aj takáto dejová linka patrí k tomuto seriálu. Stále je skoro hodnotiť, zdá sa ale, že zatiaľ je tu možno viac humoru, než by bolo potrebné. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže Rusové dělají nějakou špionůž či nekalost, dokonce už máme i tým co to vyšetřuje (Dustin, Steve, Robin), dokonce se nám už vytvořila temně temná postava z Billyho(bratr Max), ale pořád tyto důležité linky mají jen okrajové časy na obrazovce a všechno je vyplněné trochu otravnou vatou, kterou bych snesl v prvním díle této série... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Deskovky vystřídaly vztahovky. Jak pubertální, tak šerifovské, ale i tak se bavím. Dobře mixnuté s děsivou částí. Vážně mě baví Billyho sestřihy před/po, pokaždé jsem nadskočila. Jenom škoda, že s jeho postavou nemohu víc soucítit. Vždycky je lepší, když se něco podobného stane někomu, kdo je s vámi už nějak psychicky spojený scénářem. Tak jsem zvědavá, co bude dál. Palec micle21. Snad to tak bráchové neměli jako skrytý význam. Hudba opět luxusní. My Sharona zrovna ve scéně s Joyce pobavila. Cold as ice je moje oblíbená. Takže...ok :) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama