Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (86)

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

Reklama

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasické grandfinále, u kterých mi většinou (jelikož jsem senzitivní píča) ukápne slzička, se konalo a mě doopravdy kvůli tomu dojemnýmu dopisu od starýho vožraly Hoopera málem slza ukápla. Ale i přes to, že šlo vážně jen o opakování minulých dvou sérií jsem si to užil a to klišé byla celkem švanda. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Budúcnosť sveta v rukách výnimočných detí. Prevedenie: Epické finále. Boje na všetkých frontoch. Scéna s "Never Ending Story" sa určite zapíše do histórie kinematografie. Pocity: Ja sa zrejme tretí raz budem opakovať ale presne takto si predstavujem ukončenie epickej série. Malo to jednoducho všetko čo to malo mať. A finálna emócia bola o to silnejšia že sa prejavilo dobro aj tam kde by ste to vôbec nečakali. 100% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh třetí řady nebyl nikterak oslnivý. Síla seriálu je v interakci postav a jejich hereckých představitelů, kteří si dokonale sedli. S další řadou by to chtělo zásadnější obměnu celého konceptu. Zatím to totiž bylo víceméně třikrát to samé. Otevřená brána mezi světy, děsivá potvora, boj s potvorou, uzavření brány, aby se nakonec zjistilo, že není tak docela zavřená. Season 3 - 70% ()

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno