Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

zapalik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak to napsat a nebýt sprostý... Bylo to úchvatný! Možná nejlepší díl vůbec, nejlepší scéna seriálu určitě, když Dustin... do .... s .... vy... Ne....... ..... Talovou výbornou pakárnu si do jedný z nejnapínavějších částí finále můžou dovolit dát jen tihle dva fantastický recyklanti. F*cking awesome! Jsem moc rád, že jsem tomuhle seriálu napodruhé přišel naprosto na chuť. Tak v roce 2021 snad zase na viděnou, parto.... ()

M.J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě 20 minut před koncem jsem byl jasně rozhodnutý, že se seriálem už končím....Ale potitulková scéna to naštěstí všechno napravila... Nejlepší postava si přece nezasloužila umřít! .... Ale neměl někdo důležitý umřít? Myslím si, že jo... ....Někdo na kom mi opravdu záleželo a nakonec nic..:/ ..... Teda až na Billyho, měl jsem ho rád, ale přece jen to byl záporák( ale zatraceně charismatický!)...... Finále se tak neneslo v předchozích výborných dílech... 80% za finále... 90% za celou sérii... ()

Reklama

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

OuterFawn 

všechny recenze uživatele

Máme společné trauma, takže co je jedno navíc, že? Full pack of 80`s. Turn around look at what you see in her face the mirror of your dreams make believe I'm everywhere hidden in the lines, written on the pages is the answer to a neverending story. Reach the stars fly a fantasy dream the dream and what you see will be. Lives that keep their secrets will unfold behind the clouds there upon the rainbow is the answer to a neverending story. ()

Zajímavosti (11)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna, která se odehrává v Rusku a poodhaluje, co se stane ve 4. sérii. (Will_X)

Reklama

Reklama