Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (86)

kill-tec 

všechny recenze uživatele

!!! POZOR, může obsahovat spoilery!!! Musím uznat, že mě celá série docela bavila a tenhle poslední díl byl jen takovou pomyslnou třešničkou na dortu. Závěr hodně silný a emotivní. Asi jako každý zdravý člověk a fanda Stranger Things, tak i já trochu narušil vlhčením jeden ze svých smyslů - zrak, když nastaly situace po otočení klíčky. Ten dopis byl hodně silnej moment a já nemohl uvěřit, co se to právě stalo. Po-titulková scéna mě ale najednou vpálila takovou radostnou facku, že jsem utřel všechny slzy a vyměnil je za pozitivní úšklebek. Když se nad tím člověk zamyslí, tak se tam po tom "výbuchu" stalo pár anomálií, třeba jako např., kde najednou byli všichni ti ruští vojáci a inženýři, když se jim tam "vylodili" američtí swaťáci ?! Hopper si taky mohl klidně před velkým třeskem odskočit pod zábradlí a schovat se tam apod. No, každopádně další série se tutově dočkáme a já pevně doufám, že za tím železobetonem kdesi na Kamčatce, se nedobrovolně schovává právě náš tlustej kníratej šerif! ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dajte mi prosím šiestu hviezdičku, alebo nie. Prosím dajte mi ich aspoň tisíc, ako na oblohe nekonečného príbehu. A všetky do jednej ich dám tejto epizóde, pretože viac sme si ani nemohli priať. Suzie do you copy dostalo nový rozmer. Milujem to, ako dokážu tvorcovia ST vyťažiť z každej scény maximum a stále tak robiť zo seriálu vizuálnu lahôdku. Vojna svetov, IT, Neverending story, Terminátor. Všetko možné aj nemožné v jednej perfektnej epizóde. Tvorcovia našli gule a otočili tentokrát situáciu naruby. Čo to znamená zistíte sami. No a potom je tu ten krásny a dojemný záver a dopis. Síce gýčové, ale nádherné. S perfektnou hudbou. Jednoducho čo viac si priať ? Všetko čo sme v ST doteraz videli vyvrcholilo v tejto dlhej epizóde a dovolím si tvrdiť že je to suverénne najlepšia epizóda celého seriálu. Bojím sa však že ostane už neprekonaná. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(Dodatek ze dne 10.08.2022). 9. a poslední díl 3.série. Finálový souboj začíná. Než se stihnou Max, Lucas, El, Mike, Nancy s Jonathanem a další přemístit z nákupního centra, zaútočí na ně zlá příšera přivedená Billym. Mezitím se snaží Hopper s Joyce a jejic kamarádem zničit zdroj, jenž otevírá Bránu. Jejím zavřením by se mohlo podařit odříznout stvůře přístup k hlavnímu padouchovi, který na Odvrácené straně sílí. Vše se vydaří, ale s následky. Billy a Hopper umírají, Jane (El) přichází o svoji moc (téměř). Bude slabá navždy? O tři měsíce později se Jonathan s Jane a Joyce přesouvají pryč z Hawkins. 100 procent. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh třetí řady nebyl nikterak oslnivý. Síla seriálu je v interakci postav a jejich hereckých představitelů, kteří si dokonale sedli. S další řadou by to chtělo zásadnější obměnu celého konceptu. Zatím to totiž bylo víceméně třikrát to samé. Otevřená brána mezi světy, děsivá potvora, boj s potvorou, uzavření brány, aby se nakonec zjistilo, že není tak docela zavřená. Season 3 - 70% ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

Zajímavosti (11)

  • Planckova konstanta měla po odvysílání epizody hodnotu 6.62607015. Hodnota 6.62607004, zmíněná v epizodě, platila do 20. 5. 2019 a byla změřena experimentálně. Nová hodnota byla stanovena a má přímou souvislost se změnou definice kilogramu, k níž došlo také v roce 2019. (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama