Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (91)

Košoun 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se, ale první díl byl hooooodně natahovaný cringe. Úvod nadějný, ale tím to na většinu stopáže skončilo. Trapný dramata i humor a přestárlí středoškoláci. Pro tohle nikdo na ST snad nikdy nezačal koukat. Snad se další díly budou ubírat více k atmosféře jako měl konec dílu, který to zachránil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nejlepší jsou prequel a závěr epizody. Jinak jsem měl pocit déjà vu, jako bych se přenesl na úplný začátek. Já chápu, že šikana je nekončící problém, ale už zase? Je to ubíjející a laciné, jako by se postavy bez toho nedokázaly pořádně postavit na nohy. A když osmdesátá léta, tak válení se po stropě! Ovšem ona bytost mi více než Freddyho připomněla Hellraisera. Hudba fajn, nejvíce potěšila Kate Bushová s Running Up That Hill. Celkově spíše zklamání, ale po zkušenostech z minula tomu dám šanci. Sakra, El, koukej se sebrat! ()

Reklama

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekňe slabý začátek. Trošičku teen drama a hodně random bullshitu a takový zoomer joky co mě moc nesedí. Ale ne že bych se vysloveně nudil, uvidíme dál. A ten hellfire typek mě celkem otravoval i když na konci se trošičku vykoupil. Tak to shrnu 50 min nic moc stopáže zbytek dobrej se solidním zakončením a trochu freddy kruger vibes. Ještě aby se objevil englund který prý v téhle sérii má také cameo. Vlastně to docela smrdí nějakým Dream bullshitem. On to the next one ()

jhr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na čtvrtou sérii bylo šíleně dlouhé, ale výsledek rozhodně stojí za to. V úvodní epizodě sledujeme, kam se naši hrdinové posunuli, a seznamuje se s novými postavami. Jako rozjezd a příslib věci příštích to celé funguje dokonale. Brutální úvod a ještě děsivější závěr patří mezi vrcholy prvního dílu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze projektů, co z Netflixu udělal giganta seriálového světa, se konečně vrátil a zaslouženě trhá streamovací rekordy. Mráz po zádech mi začal běhat už při rekapitulaci předchozího dění a co mě fakt odzbrojilo, bylo dostavení se té neuvěřitelné nostalgie z dob, kdy jsem ST zkusil v roce 2016 zcela náhodou. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

  • „Heroes and Hellfire“ je název komiksu X-Men #134, na který se v seriálu několikrát odkazuje. The Hellfire Club je odkazem na skupinu mutantů v komiksu. (KGBelik)

Reklama

Reklama