Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Opäť sa po nijakej dobe vraciame do Hawkinsu aby sme sa pozreli ako sa darí starým známi ale aj novým tváram. Chalani a baby trocha vyrástli a ocitáme sa na strednej škole, ktorá je plná kráľov plesu a roztlieskavačiek a samozrejme lepšiemu prístupu drog aj keď našich hrdinov zaujíma iba Dungeons & Dragons. El je na druhej strane dosť neobľúbená a nemá sa proti šikane ako brániť. Z Willa sa pekne po Netflixovsku stáva gay. Steve a Robin najlepšia dvojica má zatiaľ prekvapivo málo priestoru. Nancy a Jonathan sú odlúčený a tak ich láska naberá strmí spád do priepasti. Prevedenie: Prvá polovica pilotu štvrtej série je vlastne intro, ktoré nám ukazuje kam sa jednotlivé charaktery vo svojich životoch posunuli. Nie, že by nás to nijako moc zaujímalo ale aspoň sa dá hrať neskôr celkom dobre na city. Druhá polovica je už to na čo divák tejto série čaká a to je vynikajúca atmosféra 80s a prekvapivo úchvatný Evil Zombie AKA hlavný záporák. 85% ()

jhr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na čtvrtou sérii bylo šíleně dlouhé, ale výsledek rozhodně stojí za to. V úvodní epizodě sledujeme, kam se naši hrdinové posunuli, a seznamuje se s novými postavami. Jako rozjezd a příslib věci příštích to celé funguje dokonale. Brutální úvod a ještě děsivější závěr patří mezi vrcholy prvního dílu. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze projektů, co z Netflixu udělal giganta seriálového světa, se konečně vrátil a zaslouženě trhá streamovací rekordy. Mráz po zádech mi začal běhat už při rekapitulaci předchozího dění a co mě fakt odzbrojilo, bylo dostavení se té neuvěřitelné nostalgie z dob, kdy jsem ST zkusil v roce 2016 zcela náhodou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podareny uvod s "uradovanim" 11ky v labakoch v 1979tom, to trosicku naladi. Ale len, kym sa vratime do "sucasnosti", kedy nas decka uz navstevuju strednu skolu a moju klasicke "mindraky", nastastie s komedialnym nadychom. Nebyt "babkariny" v zavere, ani by sme netusili, ze jeden zo zanrov je mystery. Slabota. ()

Mr.Jokker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pekňe slabý začátek. Trošičku teen drama a hodně random bullshitu a takový zoomer joky co mě moc nesedí. Ale ne že bych se vysloveně nudil, uvidíme dál. A ten hellfire typek mě celkem otravoval i když na konci se trošičku vykoupil. Tak to shrnu 50 min nic moc stopáže zbytek dobrej se solidním zakončením a trochu freddy kruger vibes. Ještě aby se objevil englund který prý v téhle sérii má také cameo. Vlastně to docela smrdí nějakým Dream bullshitem. On to the next one ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

  • V úvodu scény odehrávající se v Kalifornii slyšíme u Eleven (Millie Bobby Brown) píseň „California Dreamin'“ od skupiny The Beach Boys. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama