Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naši mladí hrdinovia sú na strednej škole a s tým prichádza aj určitá zmena atmosféry. Pokiaľ neradi trávite filmový/seriálový čas na americkej high school, možno budete trpieť, a keď nemáte radi basket v telocvični, tak detto. Mňa to ale bavilo, rovnako ako aj jedna šikovná paralelná montáž. V závere ale tvorcovia vytasia scény ako z čistokrvného nadprirodzeného hororu a postavy vôbec nešetria. Vystraší to, má to tú správnu atmosféru a chcete vedieť, čo bude ďalej, respektíve ako sa s tragédiou vysporiada okolie. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děti stále rostou jak z vody, tvůrci přidávají na technické stránce, peníze jsou zde zásadně vidět a příběhově, i když poněkud pozvolně, se dostáváme do dusivé, hororové roviny. Je to maličko zahalené v mlze, ale vzhledem k stopáži epizod, věřím, že se nedočkáme zkratkovitosti ale promyšleného budování. Nebo se mýlím? ()

Reklama

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Božínku, miluju to. Dost mé hodnocení ovlivňuje fakt, že jsem fanda téhle značky, ale za mě je to parádní přídavek, na kterém pokud hledáte - chyby najdete, ale což... Já nejsem hnidopich, já si tuhle sérii a příběhy oblíbených postav užívám a po slabší S3 (ta mi přišla až trošku moc ujetá) mi to tempo zatím sedí. Famózní práce s kamerou, soundtrackem a prolínání příběhů jednotlivých postav do jednoho velkého příběhu je s tímto seriálem spjato odjakživa. A záporák parádně strašidelný. Hip hip hurá ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden ze projektů, co z Netflixu udělal giganta seriálového světa, se konečně vrátil a zaslouženě trhá streamovací rekordy. Mráz po zádech mi začal běhat už při rekapitulaci předchozího dění a co mě fakt odzbrojilo, bylo dostavení se té neuvěřitelné nostalgie z dob, kdy jsem ST zkusil v roce 2016 zcela náhodou. ()

jhr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na čtvrtou sérii bylo šíleně dlouhé, ale výsledek rozhodně stojí za to. V úvodní epizodě sledujeme, kam se naši hrdinové posunuli, a seznamuje se s novými postavami. Jako rozjezd a příslib věci příštích to celé funguje dokonale. Brutální úvod a ještě děsivější závěr patří mezi vrcholy prvního dílu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama