Reklama

Reklama

VOD (1)

Mozkožrout řádí v restauracích v obchodním centru. Dole v temnotě je ale v sázce budoucnost celého světa. (Netflix)

Recenze (87)

M.J 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě 20 minut před koncem jsem byl jasně rozhodnutý, že se seriálem už končím....Ale potitulková scéna to naštěstí všechno napravila... Nejlepší postava si přece nezasloužila umřít! .... Ale neměl někdo důležitý umřít? Myslím si, že jo... ....Někdo na kom mi opravdu záleželo a nakonec nic..:/ ..... Teda až na Billyho, měl jsem ho rád, ale přece jen to byl záporák( ale zatraceně charismatický!)...... Finále se tak neneslo v předchozích výborných dílech... 80% za finále... 90% za celou sérii... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začátku hotovej avengers assemble (boží). Když Hopperovi v první sérii došly argumenty, obvykle dal někomu do držky. Ve třetí sérii pěsti nahradil kalašnikov. Neverending Story - nevěřícně (pobaveně) otevřená huba a strašně rád si představuju, jak scenárista smíchy mlátí pěstí do stolu při představě, jak z toho bude kdejakej moula vyplesklej. A tak je to s celou třetí sérií - strašlivá jízda, krásně poplatná osmdesátkovým klasikám na poli rodinných dobrodružství i hororů, která je v každým svým momentu přesně tak braková/nostalgická/ujetá/patetická, jak zrovna potřebuje. Kdekdo bude vztekle klovat do klávesnice, jak je to už moc a kde že je ta střídmost a spíše komorní napínavost jedničky, každopádně v tomhle případě můžu upjatosti dotyčných doporučit maximálně samoléčbu v podobě stopky při sledování. Od tvůrců jsme dostali masivní porci práce, jejíž status bude po zásluze kultovní a za níž je kus fenomenálně napsanýho materiálu v rámci fanservice. P.S. příšera byla super prasárnička - čímpak tohle přebijete ve čtvrtý sérii? Za rok odpovim, dík. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, záver ma v podstate ničím neprekvapil, čo je na jednej strane asi aj dobre. Vzhľadom na to, že mi štýl rozprávania aj atmosféry tretej série sadol, tak som rád, že záver tento pocit nijako nenabúral. Najvyššie hodnotenie dostáva za niekoľko vynikajúcich scén, Neverending Story je možno najlepší moment celého seriálu. Záverečná dvadsaťminútovka dala spomenúť na koniec Návratu kráľa a no a záverečná potitulková scéna je proste len štandartný cliffhanger, bez ktorého by som sa obišiel a mohla ním začať napríklad až štvrtá séria. 90% ()

kudryj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na otravnou sedmou epizodu, série vynikající, mám rád kombinaci akce sci-fi a humoru, takový moderní Návrat do Budoucnosti, viz.vsuvka v kině. Kombinace Terminátor vs tlustý Rambo taky parádní. Jen bych tomu sundal nálepku horor, v této linii seriál nikdy nešel a určitě nikdy nepůjde. Hopp přežil, máme ho kdesi ve vězení v Rusku na Kamčatce, což může dát nové sérii zpestřující náboj a až se El vrátí schopnosti, jistě ho tam objeví. A Never Ending Story byla třešnička na dortu. :D ()

Andulicicka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série mě opravdu nadchla, přišla mi nabitá od začátku až do konce a vyvrcholení posledním dílem bylo neuvěřitelné. Opravdu hodně jsem si poplakala a vstřebávám to stále. Po incidentu s Hoppem jsem byla rozhodnutá, že čtvrtou sérii už asi vidět nechci, ne bez něj. Ale podtitulková scéna mi dala naději. Billy ačkoliv byl záporná postava, tak mi bude chybět, byl totiž mojí oblíbenou postavou. Zajímá mě jak to bude dál s Mikem a El, Nancy a Johnatanem a celkově. Teď už zbývá jen čekat na 4.sérii. "And we can be heroes. Just for one day" Děkuji. ()

Zajímavosti (11)

  • Ikonická scéna duetu Dustina Hendersona (Gaten Matarazzo) se Suzie (Gabriella Pizzolo) při písni "Never Ending Story" (Limahl) není z technického hlediska proveditelná. Radiostanice jsou takzvané simplexní komunikační zařízení. Čili mohou v jeden okamžik pouze vysílat či přijímat. Proto účastníci používají na konci každého sdělení slovo „přepínám“ (anglické „over“), čímž si mezi sebou předávají slovo. Když tedy oba zmáčknou PtT (Push to Talk) tlačítko, jejich stanice přestanou přijímat a pouze vysílají, takže se vzájemně neslyší. V této scéně Dustin a Suzie přeladí na společný kanál, aby je slyšeli i ostatní zainteresovaní. Ti by v tu chvíli slyšeli pouze Dustina, protože Suzie se nachází o cca 2 000 km dál (pokud by byli zhruba stejně daleko, ostatní by slyšeli jen hlasitý šum). Nejedná se však o neznalost nebo chybu filmařů. Vzhledem k obsahu seriálu je to jen drobný ústupek realitě. (efenberger)
  • Když se Eleven (Millie Bobby Brown) v obchodním centru snaží zmáčknout plechovku, teče jí z nosu krev. V další scéně ale u Eleven nejsou vidět žádné stopy po tom, že by jí tekla krev. (Sayko)

Reklama

Reklama