Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola první: Klub Hellfire (S04E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: The Hellfire Club

VOD (1)

Obsahy(1)

El na nové škole šikanují a ona se nemá jak bránit. Joyce otevírá tajemný balíček. V Hawkinsu zamíchá hubatá hráčka pořadím účastníků noční herní seance. (Netflix)

Recenze (90)

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tady, první epizoda této velmi očekávané série, a jo kurva, je to moc dobrý a najetý jak blázen. Dospívání a emoce dětí tady úplně překypuje a je to dobře. Scény z DnD a basketballu, které se prolínaly se mi moc líbily. Všechny postavy dostaly svoje slušné intro do téhle série a je to teď dobře rozjetý. Jako úvodní díl to funguje tak jak má a já nemám co vytknout. Hlavní záporák série na konci.... typičo to bude drsný. ()

Qer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat jednoho z nejlepších seriálu posledních deseti let, který s velkou pompou vrací na scénu staré známé tváře a otevírá nové dobrodružství, které brnká na tu správnou geekovskou a nostalgickou strunu. A evidentně se nemusíme bát, že by Stranger Things nějak vyměkly. Závěr prvního dílu dává tušit, že tahle jízda bude ten pravý děsivý, fanouškama vytvořený, horor. ()

Reklama

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děti stále rostou jak z vody, tvůrci přidávají na technické stránce, peníze jsou zde zásadně vidět a příběhově, i když poněkud pozvolně, se dostáváme do dusivé, hororové roviny. Je to maličko zahalené v mlze, ale vzhledem k stopáži epizod, věřím, že se nedočkáme zkratkovitosti ale promyšleného budování. Nebo se mýlím? ()

Mejras5 

všechny recenze uživatele

Dost pomalý a celkem nudný start, ve kterém většina postav nic nedělá a jsou zde jen kvůli tomu, že byly v předchozích sériích, viz. Nancy, Robin, Will nebo Jonathan. Jasný člověk by mohl říct, že jde jen o první epizodu a časem se to vše rozjede ale pokud má stopáž hodinu a čtvrt a hromadu známých postav, tak mi přijde škoda ztrácet čas sledováním srdceryvného projevu kapitána basketbalového týmu. ()

jhr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekání na čtvrtou sérii bylo šíleně dlouhé, ale výsledek rozhodně stojí za to. V úvodní epizodě sledujeme, kam se naši hrdinové posunuli, a seznamuje se s novými postavami. Jako rozjezd a příslib věci příštích to celé funguje dokonale. Brutální úvod a ještě děsivější závěr patří mezi vrcholy prvního dílu. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama