Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka osmdesátek - nic víc to nenabízí. Jen škoda, že i ta přehlídka nudí doslova k smrti. Do dalšího dílu se budu zuby nehty nutit. Tohle jsem, po prvním příšerně ubíjejícím díle, měl co dělat abych ustál. Duffer Brothers vážně neumí nic. Atmosféru. Napětí. Dialogy. Postavy - Nic. Tohle je vymodlený tak maximálně pro skalní fans Stranger things, kteří přes svou lásku nevidí skutečnost. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě mi došlo, že Stranger Things nenávidělo Rusy, dříve než to bylo populární. Jinak se to zatím vyvíjí nad očekávání dobře. Je to vtipné, poutavé vyprávění v několika rovinách funguje bezchybně a dokonce je to místy i celkem strašidelné. PS: V této epizodě se odhalí jak se vlastně Red Guardian dostal do Ruského gulagu ve filmu Black Widow. 80% 😅 ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, dobře, to je jiný kafe ovšem! Jak se říká, naděje umírá poslední, možná jsem neměla Stranger Things odsoudit tak brzo, protože tohle vypadá opravdu dobře. Konečně cítím starý dobrý Stranger Things. Hororová stránka skvělá, nová Lucasova parta zatím taky vypadá slibně. I když jsou možná trochu klišé, klasika americký fotbalisti, ale jsou mi docela sympatický a není to tak strašný, takže přivřu oči. Ale co tomu dodává správnou atmosféru, je vyšetřování Joyce a chlápka, co umí ruštinu (jméno už si fakt nepamatuju). Ty dva jsou prostě skvělá dvojka. A i když jsem nebyla fanoušek Hopperova zázračnýho přežití, musím říct, že to neudělali tak špatně, mám k tomu sice nějaký výhrady, pořád je to trošku moc velká náhoda, ale víte co? Zpracovali to celkem dobře. Dokonce i ta ruská zápletka vypadá zajímavě. Oproti minulý sérii, kde z nich udělali úplný neschopný šašky, teď aspoň vypadají jako pořádný záporáci. Rusové jsou sice záporáci v každým druhým filmu a vůbec by mi nevadilo, kdyby to tentokrát byl někdo jinej, ale když už klišé, tak aspoň dobře udělaný. Navíc se mi líbí ta temná atmosféra osmdesátkových hororů. Takže jediný, k čemu mám nějaký větší výhrady, je celá dějová linka El. Tam je to jedno klišé za druhým a děsně to kazí dojem. Neříkejte mi, že se tolik lidí podílelo na šikaně malý holky? To s tím ten DJ souhlasil? Co dospělí, který tam byli? Nejspíš se z El snažili udělat druhou Carrie, ale působí to hrozně uměle a nerealisticky.  Menší poznámky: Chudák Fred, toho kluka jsem měla i docela ráda. Will je absolutně na 100% gay. Hodnocení: méně vtipů, více hororu, konečně!/10 ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Vencův kurz. Linka kolem El bohužel strašně tlačí na pilu, aby z ní udělala co největší chudinku, které se směje snad celé město a nikdo se jí nezastane. Je jasné k čemu to povede. No a postavičky si i nadále i navzdory tomu všemu, čemu společně prošly, budou lhát. El na to má věk, u Jonnathana a Nancy mi to přijde fakt trapné. A ta telefonní budka, ve které mohl ten hovor zvednout snad každý? Přimhouřil bych oči, kdyby byla třeba nepoužívaná, jenže po necelé minutě hovoru do ní začala bušit ta ženská. Aha, ale to by Joyce nemohla udělat tu megachytrou dedukci! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jestli to dobře chápu, původní sestava (i bubáci) jsou zcela navíc, protože tu máme nového bubáka a nové postavy, kterým dává zabrat. Proč tedy s nimi ale ztrácíme čas? Dojem z linky “Hopper” naprosto groteskní. Včetně vysvětlení jak ho Rusové našli… nebyl komplex náhodou plně obsazený US armádou? Linka “El” naprosto zbytečná a nesmyslně šponovaná do extrému… tedy pokud se neplánuje to vykrádání Carrie. Za mě tedy scenáristicky naprostá zoufalost. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Pro podnik, ve kterém se nachází kluziště pro kolečkové brusle Rink-O-Mania, sloužily prostory Roller Kingu v Albuquerque v americkém státě Nové Mexiko. Natáčelo se zde od 11. srpna od 13. září 2021. (Karlosik_4)
  • Jméno Michael Myers, které zazní v 52. minutě, odkazuje na filmovou sérii Halloween. (Duoscop)
  • Když Robin (Maya Hawke) ukazuje seznam Ricků s účty ve videopůjčovně, pod číslem 10 je uveden Rick Sanchez, což je odkaz na populární animovaný seriál Rick a Morty (od r. 2013). (KGBelik)

Reklama

Reklama