Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike letí do Kalifornie a v Hawkinsu se všechno zastaví kvůli mrtvole. Nancy hledá stopy a otřesený Eddie prozradí partě, co viděl. (Netflix)

Recenze (66)

HenryX018 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní soundtrack a výbornou příběhovou linku v Hawkinsu totálně KAZÍ příběhová linka s Eleven. Jako vážně? Reálně to není ani vtipný, všechny scény s Eleven a jejími "šikanátory" vypadají a působí jako Wattpad fanfikce psaná 12 letou holkou, určená pro další 12 leté holky. Ale tohle se snad ani těm 12 letým holkám líbit nemůže... Ale DAMN, Psycho Killer... RUN RUN RUN RUN! ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z tohoto seriálu se stává karikatura, jejíž aktéři zcela vystoupili ze svých rolí. Příběh postrádá logiku, charaktery prodělaly téměř neodpustitelné změny. Šikana je přehnaná, skoro směšná. Krutosti neubývají, není divu, protože atmosféra prvních dílů je nenávratně pryč. Půlka postav stále dělá prdlajs a děj se natahuje neustálými flashbacky. Jak jinak než na proběhlá znetvoření... Chápu, že některé diváky může stále oslňovat atmosféra 80 let, to je asi tak to jediný, co tomu seriálu zbylo. Walkman, Running up that hill, kterou někteří objevili jako svatý grál (well done, clap clap) a trička s potiskem. ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl za mnou a jo, šlape to extrémně dobře. Vecna nebo jak se jmenuje, teda jestli mu tak budou říkat tomu záporákovi, teda asi jo, když to je i v názvu epizody, každopádně jde o kurva děsivého zmrda a doufám, že tam rozjede pořádný peklo. Vývoj postav je přepal jak svině a jako, vidím to na kurva dobrou sérii, možná nejlepší sérii ze všech čtyř. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přehlídka osmdesátek - nic víc to nenabízí. Jen škoda, že i ta přehlídka nudí doslova k smrti. Do dalšího dílu se budu zuby nehty nutit. Tohle jsem, po prvním příšerně ubíjejícím díle, měl co dělat abych ustál. Duffer Brothers vážně neumí nic. Atmosféru. Napětí. Dialogy. Postavy - Nic. Tohle je vymodlený tak maximálně pro skalní fans Stranger things, kteří přes svou lásku nevidí skutečnost. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El je natešená lebo sa má po dlhom čase stretnúť s Mikom a celé to skočí fiaskom. Zatiaľ sa v Hawkinse rieši vražda miestnej študentky a všetky stopy ukazujú k tomu, že sa zlo opäť vrátilo do mesta. Nancy je tomu celému na stope a odnesie si to jej kolega z práce. Eddie, ktorý je hlavný podozrivý z vraždy nájde útechu v našej parte z Hellfire Club. Prevedenie: Atmosféra začína hustnúť a pribúdajú mŕtvolky. Eddie je prekvapivo veľmi dobre umiestnená postava. Celé to naberá pekný, temný detektívny feel ale jedna vec to ťahá ku dnu. Ak sa vo filme niečo okrajovo spomenie, môžete si byť na 100% istý že to bude najdôležitejšie informácia, akú ste mohli dostať. Tým sa príbeh stáva predvídateľný a naivný ale ja si ho aj napriek tomu celkom dobre užívam. 90% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně odehrávající se na kluzišti (Rink-O-Mania) zazní písně „Rock Me Amadeus“ od Falca a „Psycho Killer“ od Radiohead (Karlosik_4)
  • Rezidence Byersových se nachází na Lonzo Way v Lenora Hills. V ulici Lonzo se nacházel Elliotův dům ve filmu E.T. - Mimozemšťan (1982). (KGBelik)
  • Ve 35. minutě, když si Mike (Finn Wolfhard), Will (Noah Schnapp) a Jedenáctka (Millie Bobby Brown) užívají jarní prázdniny na kolečkovém kluzišti, slyšíme v pozadí píseň „Tarzan Boy“ od italské kapely Baltimora, která vyšla v roce 1985 na jejich debutovém albu nazvaném „Living in the Background“. (Trajektt)

Reklama

Reklama