Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

dainio 

všechny recenze uživatele

Tak takhle epizoda mě naprosto emočně vyždímala. Tohle jsem skutečně nečekal. Na konci jsem byl fyzicky i psychicky vyčerpán. Finále s Max a Vecnou - to bylo něco nezapomenutelného. Na poli seriálů a filmů "masterpiece". Měl jsem strach a zároveň mi šli slzy. Tohle si Sadie Sink ukradla pro sebe. Úžasná herečka. Úžasný seriál. 4.serie ma hodně temný tón. ()

Plukos odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostý odpad. Maxine 20minutový plot armour, zatímco všichni posedlí umírali do 2 minut maximálně, hlavní postava umírala desítky minut, mohla na rozdíl od ostatních utíkat a jako jediná se mohla dostat přímo do sídla Vecny. Nechápu proč nemůžou být konzistentní. Buďto ji zabijte hned, nebo i ostatním dejte šanci prodlužovat smrt o desítky minut. Zkazilo to dojem z celé epizody. Navíc naprosto nechápu důvod rozvádění story s Maxine, waste of time and resources... ()

Reklama

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scéna s Max na konci? Halo? Ta byla luxusní, reálně jsem měl husí kůži, jako dlouho u ničeho. Vecna bude pro partu velký oříšek, to už je jasný teď. Pasáž s Hopperem v Rusku je taky hodně cool a celkem fresh pro tenhle seriál. Už se vidím, jak budu nasraný, že nemám na co koukat, až to dokoukám a budu čekat ten nekonečný měsíc na zbylé dva díly. ()

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda nabitá emocemi. Celý díl nás provází fantastická atmosféra, která ke konci vyvrcholí k neskutečně emotivnímu a na pohled úžasnému konci. Musím uznat, že jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Zatím jsem každému dílu dal pět hvězd a to proto, že každý díl je něčím originální a hlavně každý z nich je skvěle zpracovaný. Ale když jsem předešlým dílům dal pět hvězd, tak tomuhle bych velice rád dal deset, protože to co jsme zde viděly bylo neskutečné. Bez spoilerů to nejde dále okecávat, zkrátka tento díl je mistrovské dílo všech mistrovských děl. A pak že seriály nejsou umění. 11/10 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Dům, ve kterém bydlel Victor Creel (Robert Englund), je poctou pro dům z knihy „Řbitov zvířátek“. Některé předměty na půdě jako bílé šaty či kolečkové křeslo jsou pak odkazy na předměty z jiných románů Stephena Kinga jako „Carrie“ či „Misery“. (NiWi)
  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)
  • Když Max (Sadie Sink) prochází hřbitovem v Upside Down, je vidět velký náhrobní kámen, na kterém je napsáno jméno „Myers“. Jedná se o odkaz na Michaela Myerse z filmové série Halloween. (KGBelik)

Reklama

Reklama