Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Max je ve smrtelném nebezpečí a dochází jí čas. Jeden z pacientů léčebny Pennhurst má návštěvu. Hopper se v Rusku činí, až se z něj kouří. (Netflix)

Recenze (88)

Forrestovi 

všechny recenze uživatele

Začátek 4. série (první 3 díly) byl lehce nadprůměrný. Líbilo se mi zachování všeho "starého" - postavy, dialogy, sarkasmy, hororové scény.. ale nic moc se nedělo. Šťávu těmto dílům dávala jen nová dimenze "krvavého masakru".  Tento čtvrtý díl byl ale naprostá bomba! Strhující závěr spojený s mojí velmi oblíbenou Kate Bush a její Running Up That Hill mě naprosto dostal. PS: ta píseň a pocity ze závěrečné scény mám v hlavě ještě den po shlédnutí. A myslím, že to bude trvat dlouho, než to něco přebije. Pokud nebude 5. epizoda lepší než tato čtvrtá :-) ()

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasná epizoda nabitá emocemi. Celý díl nás provází fantastická atmosféra, která ke konci vyvrcholí k neskutečně emotivnímu a na pohled úžasnému konci. Musím uznat, že jsem nemohl odtrhnout oči od obrazovky. Zatím jsem každému dílu dal pět hvězd a to proto, že každý díl je něčím originální a hlavně každý z nich je skvěle zpracovaný. Ale když jsem předešlým dílům dal pět hvězd, tak tomuhle bych velice rád dal deset, protože to co jsme zde viděly bylo neskutečné. Bez spoilerů to nejde dále okecávat, zkrátka tento díl je mistrovské dílo všech mistrovských děl. A pak že seriály nejsou umění. 11/10 ()

Reklama

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U filmů bývám často docela plačko, ale tento díl s mými emocemi moc nelomcoval. Bylo to sice pěkný a ten závěr s písní Running Up That Hill byl fajn, ale klidně bych tu scénu ukončila po vzoru GRRM. Nicméně pět hvězdiček musím střelit za tu dějovou linii v Rusku, která je plná akce. Ty rvačky s komoušema mě baví :) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa môjho názoru zatiaľ najlepšia epizóda celého seriálu. Každá dejová línia šľape naplno, čaká nás zopár prekvapení, cool retrospektíva, návšteva blázninca-väznice ako v Mlčaní jahniat a záver je proste stopercentný Stranger Things. Nemám, možno prvýkrát počas celého seriálu, žiadne výhrady a trochu sa bojím, že štvrtá séria asi už nič lepšie neponúkne. ()

KrejcirikR 

všechny recenze uživatele

Perfektně vymyšlený, napsaný, natočený a podaný. Musím projít starší epizody ale myslim že se jedná o nejlepší epizodu celýho seriálu. 🎶  If I only could, I'd make a deal with God, And I'd get him to swap our places, Be running up that road, Be running up that hill, Be running up that building, If I only could, oh 🎶 ()

Galerie (57)

Zajímavosti (11)

  • Robin (Maya Hawke) poukazuje na to, že Nancy (Natalia Dyer) má na stěně své ložnice plakát Toma Cruise. Tato série se odehrává v roce 1986, tedy v roce, kdy byl vydán Top Gun. Tato série měla také premiéru ve stejný den, kdy vyšlo pokračování filmu, Top Gun: Maverick, a to 27. května 2022. (KGBelik)
  • Když Max (Sadie Sink) prochází hřbitovem v Upside Down, je vidět velký náhrobní kámen, na kterém je napsáno jméno „Myers“. Jedná se o odkaz na Michaela Myerse z filmové série Halloween. (KGBelik)

Reklama

Reklama