Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každá dejová línia tu dosahuje svoj vrchol. Toľko času na druhej strane sme si ešte neužili, tak si ho užívajme. V ruskom väzení konečne príde na očakávaný súboj v "aréne" a srdcervúce stretnutie. No a v laboratóriu sa odohrá masaker z názvu, ale Stranger Things prichádzajú so zásadným a veľmi prekvapivým zvratom. A je to nakrútené úžasne. A zahrané dokonalo. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně epizoda, které nemám téměř co vytknout. Celá čtvrtá serie je totiž zatím velmi rozvleklá a pomalá, spousta dialogů natahovaná a opakující se. Kdyby se to trochu pokrátilo, mohlo to mít všechno větší drajv a spád. Herecky vyčnívá Paul Reiser a pak samozřejmě Jamie Campbell Bower, kterému patří závěr tohohle dílu a jehož herectví je naprosto luxusní. Koněčně mě něco v téhle serii nadchlo. I když se mi líbí i nové postavy...především Eddie. A samozřejmě pomrkávání na diváky...už v prvních dílech narážky na Noční můru, pak Robert Englund a podobně. Jen si nejsem jist, když Suzie použije termín Internet, co jsem dohledal, tak tenhel termín uživatelé používali až od roku 1987, v roce  86 byl snad jen NSFNet, ale nejsem žádný expert, tak se možná mýlím. Ještě pár dodatků...samozřejmě zkouknuto všech sedm dílů za jeden den. A co se týká hlavního záporáka, tak mu dost rozumím. Ostatně, když El majzne tu flundru bruslí, tak už u tý školy bych k ní přišel a fláknu jí pěstí a na tý bruslírně bych už o chvilku dřív vytáhl bejsbolku, nasadil si brusle a pěkně s rozjezdem bych celou tu její skupinu přetáhl po hlavě, hezky jednoho po druhém...a když by pak na mě ostatní zírali, potěžkal bych ji v ruce a pěkně se otázal, jestli má se mnou ještě někdo problém. ;-) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda odpovedajuca povodnej premise a sice prelinaniu svetov s celkom prihodnym "twistom" a vysvetlenim povodu postav a takmer celeho pribehu 11ky. Hoci trochu prvoplanove a vodiace za rucicku, dalo sa na niecom pobavit. Zial moc prekvapeni sa nekona. "Divadelne predstavanie" v ruskom gulagu s demogorgonom som ocakaval velkolepejsie. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelze neocenit, jakým způsobem tato epizoda orámovala ty předchozí a současně je propojila s ostatními řadami. Ten koncept je moc dobrý, sám King by se za něj nemohl stydět. Jeden z nejpovedenější twistů v seriálu. Že to občas skřípe v jednotlivostech, to je hold asi daň za snahu podbízet se divákům. Mohl bych šťourat, že by Rus jistě poznal, že na něj mluví Amík, že karate na vycvičené vojáky se samopalem nestačí, že ... . Ale není proč. Podobných seriálu je jako šafránu. Prostě se budu těšit na druhou část řady. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, celá epizoda už je dlouhá, jako běžný celovečerák. Přesto však nelze nedocenit množství obsahu co se v jednom díle nahromadí a je v momentě připraveno k explozi. Chválím především odhalení zrodu mimořádně zajímavého anti hrdiny, čímž mi tento díl kompletně změnil pohled na do této chvíle spíše prostě smýšlejícího Veknu. Všechny části příběhu bohužel končí v tom nejnapínavějším bodě, kdy je divák pln očekávání a i ten nejmenší kamínek musí protrhnout hráz (geniální marketing). No, nezbývá než vydržet necelý měsíc, což po této epizodě nebude zrovna snadný úkol! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama