Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(spoilers!) Tak tohle rozklíčování všech linek do bodu zlomu se povedlo! Dívám se na seriál s odstupem, ale je mi jasné, že jestli mezi díly byla měsíc pauza, muselo to být utrpení! Naprosto skvěle zpracované a divákovi naservírované "zrození Vecny" (aka Henryho aka Jedničky) - a právě tento bod úžasně spojuje série předchozí s tou aktuální. Vše dává smysl, žádné logické přešlapy. Nechce se mi věřit, že to bylo takto plánováno od prvního dílu první série, ale pokud ne, tak žasnu, jak to Dufferovi dokázali napasovat na sebe. Takže karty jsou odkryty - víme s kým se bojuje, tušíme jak to skončí. A stejně se nemůžeme finálního souboje dočkat! ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až neskutočné ako celú túto sériu ťahá dole dejová linka s Eleven. Tvorcovia nám ukazujú úplne hovadiny a zbytočne sú potom epizódy hodinu a pol dlhé... Taktiež hlavná štvorica detí bola úplne upozadená a v tejto epizóde zažiarili Nancy, Steve, Robin a Eddie a naozaj scény s nimi bolo to najzaujímavejšie čo vzišlo z tejto série. Dejová linka s Ruskom je tiež fajn a na Willa a Mikea sa úplne asi zabudlo. Neviem no mám veľmi rozporuplné pocity z tejto série lebo Eleven robí stále to isté dokola a už ma to nebaví. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To přepínání mezi liniemi je ten nejdebilnější nápad co mohly vymyslet. Jediné co je “pravověrné Stranger things” je linie “bubák”. Máme tu propojení na první řadu (pecka) a dokonce i nostalgicky došlo na bicykly. Pokud by šlo jen o tohle, klidně dám plný počet. Bohužel se ale věnujeme také 11ce a to je opravdu nuda (tedy do odhalení Jedničky a na tu si počkám hodinu). Navíc je a hodně na vodě. Na 100% to nezapadá do toho co se stalo. No a pak Hopper… tam se sice něco děje, je to ale zoufale zbytečné. K hlavní lince to nijak nepomáhá. Jen další efektní zabíjení času. Přesto jde o pravděpodobně nejlepší epizodu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hopper sa musí postaviť zoči voči starému nepriateľovi. El si spomína na priateľa, ktorého našla v laboratóriu na ktorého sa snažila dlhé roky zabudnúť. Dustin sa snaží dostať Vecnovi do hlavy a pomôcť tak priateľom, ktorý uviazli v jeho svete. Všetky nitky sa rozmotávajú Prevedenie: Príbeh slušne graduje. Celkom silná atmosféra okolo osudov našich hlavných hrdinov, hlavne tých ktorý sú uveznení vo Vcenovom svete. El si spomenie na silné veci zo svojej minulosti a jej dejová linka ma začala dosť zaujímať. Konečne sa dozvedáme kto je Vecna a čo má vlastne za lubom.  95% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nelze neocenit, jakým způsobem tato epizoda orámovala ty předchozí a současně je propojila s ostatními řadami. Ten koncept je moc dobrý, sám King by se za něj nemohl stydět. Jeden z nejpovedenější twistů v seriálu. Že to občas skřípe v jednotlivostech, to je hold asi daň za snahu podbízet se divákům. Mohl bych šťourat, že by Rus jistě poznal, že na něj mluví Amík, že karate na vycvičené vojáky se samopalem nestačí, že ... . Ale není proč. Podobných seriálu je jako šafránu. Prostě se budu těšit na druhou část řady. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama