Reklama

Reklama

Stranger Things - Season 4 (2022) (série)


Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (S04E07)

(epizoda)
  • USA Chapter Seven: The Massacre at Hawkins Lab

VOD (1)

Obsahy(1)

Hopper se chystá na boj s monstrem. Dustin pitvá Vecnovy motivy a rozklíčuje zprávu z druhé strany. Jedenáctku posílí dávno zapadlá vzpomínka. (Netflix)

Recenze (97)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda odpovedajuca povodnej premise a sice prelinaniu svetov s celkom prihodnym "twistom" a vysvetlenim povodu postav a takmer celeho pribehu 11ky. Hoci trochu prvoplanove a vodiace za rucicku, dalo sa na niecom pobavit. Zial moc prekvapeni sa nekona. "Divadelne predstavanie" v ruskom gulagu s demogorgonom som ocakaval velkolepejsie. ()

Luicy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím nejlepší série Stranger Things. Sice se sem tam najde několik nelogičností, ale člověk nad tím nesmí moc přemýšlet. Díly jsou teda extrémně dlouhé, ale i tak děj odsýpá a dokonce i nudná dějová linka s Eleven nakonec dobře vygraduje a odhalí zajímavě propracovaný příběh hlavního záporáka. Určitě doporučuju a těším se na pokračování v červenci. ()

Reklama

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa veľa nových informácií o 001 a o Hopperovej dovolenke na Sibíri. Taktiež El dostal a naspäť svoje schopnosti. Pozoruhodné... Naši drahí bratia musia na niečom fičať, pretože toto je INSANE! Ako prepáčte ale toto museli vymýšľať tak dlho, až sa to prekonbinovalo. Teraz je to tak pomiešané a prekonbinované že je to už blázinec. Ale taký úžasný blázinec. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. a možná nejlepší díl 4.série. Hopper s Enzem a ostatními vězni se chystají na souboj s Demogorgonem. Naděje pohasíná, avšak znovu svitne ve chvíli, kdy se do komplexu dostanou Joyce, její spojenec vědec a Jurij. Ti společnými silami dokáží vehnat Hoppera a Enza do skrýše, z ní ale není snadného útoku. Jane si přehrává nejkrutější okamžik svého života, ale přitom zjistí plno věcí. Její pomocník ji ochrání před jejím otcem, ale za cenu vraždy všech dětí. Jen ona sama, ve skutečnosti i minulosti, mu musí čelit. Už víme, že je Jednčkou, ale také zjišťujeme, že to on je Vecnou a že v ten okamžik ona otevřela bránu do Obráceného světa. Nancy a Robin s Elliotem pomáhají Stevovi utéct. Přitom se spojí s vnějším světem. Všem vyjma Steva a Nancy se podaří utéct. Ona sama pozná Vecnu a jeho minulost, ještě před proměnou v Jedničku, u Freda. Je totiž jeho synem a sám zabil svoji matku i sourozence, za což byl Fred uvězněn a sám dnešní Vecna poslán za "Papá". 100 procent. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To přepínání mezi liniemi je ten nejdebilnější nápad co mohly vymyslet. Jediné co je “pravověrné Stranger things” je linie “bubák”. Máme tu propojení na první řadu (pecka) a dokonce i nostalgicky došlo na bicykly. Pokud by šlo jen o tohle, klidně dám plný počet. Bohužel se ale věnujeme také 11ce a to je opravdu nuda (tedy do odhalení Jedničky a na tu si počkám hodinu). Navíc je a hodně na vodě. Na 100% to nezapadá do toho co se stalo. No a pak Hopper… tam se sice něco děje, je to ale zoufale zbytečné. K hlavní lince to nijak nepomáhá. Jen další efektní zabíjení času. Přesto jde o pravděpodobně nejlepší epizodu. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

  • Eddie (Joseph Quinn) zmíní, že by na Steva (Joe Keery) byl hrdý i sám Ozzy, protože také kousl netopýra. Naráží tím na incident z roku 1982, kdy metalový zpěvák Ozzy Osbourne ukousl na pódiu hlavu živému netopýrovi s tím, že si myslel, že šlo o repliku. (Karlosik_4)

Reklama

Reklama