Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všichni dorazili do finální rovinky! Příprava některých dějových linek je však až moc zdlouhavá a za mne ji šlo ukončit dříve (např. Ruskou výpravu uzavřít už v tomto díle) a ve finále se soustředit na to jediné hlavní... Protože za mne to bude zase jen natahovat poslední díl. A zbytečně. Už tak je za mne 2h 20min šílených. Takže dobrý (nadprůměrný) díl, ale zdaleka ne dokonalý. ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pauzama to sleduju už asi 3 dny! Otřesný! Nudný! O ničem! Celá čtvrtá řada už je totální pojeb! Vaří z vody, přetahují, vymýšlejí nové entity na starých základech. Nejsou už ani vtipní a zapomněli na životy všech ostatních dětí krom už fakt nudný 11. Je čas skončit a to zrovna já u seriálů nikdy neříkám. Smutná pravda je však ta, že holt došly nápady. ()

Reklama

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, jak říká název, byla především o vyústění komplikovaného vztahu El s Papa (nebo s Papou?), které vedlo v ohromný klimax plný akce a emocí (chudák Will). Do toho ještě ta příprava na bitvu Hawkinsovské skupinky a velice se těším, až do příběhu ještě promluví jednoduší basketbalisti. Jdeme na finále. ()

vimluk_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem chtěl dát 4*, ale pak jsem si uvědomil, jak skvěle jsem se vlastně bavil. Kdyby nebylo šílené ruské dějové linky, která je neskutečně ujetá, tak by to bylo fantastické. Veškerý zbytek je TOP-tier materiál. Vizuál, zvuk i dialogy jsou prostě perfektní a dohromady to vyvolává neuvěřitelné emoce. Finále bude divočina! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeku bolo Willa pri rozhovore s Mikeom ľúto a je to jeden z mála prípadov keď povinná LGBT vsuvka nevadila, skôr naopak...epizóda s názvom Papa by si možno zaslúžila výraznejší flashback do jeho života, toto by bol jeden z tých prípadov kedy by pomohol a nakoľko trochu za očakávaním zaostal aj dej v Matičke Rusi dá sa predpokladať že táto epizóda potom ako ju nebudú hodnotiť iba ST fanúšikovia padne z terajších 91% snáď niekam k 83%... ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Když Nancy (Natalia Dyer) utíká v úvodu epizody před Vecnou (Jamie Campbell Bower), tak ze dveří vyrve prkno a odhodí ho na zem. V dalším záběru jsou ale na zemi prkna dvě. (Duoscop)
  • Během scény s inzerátem na obchod „Válečná zona“ se objeví narážka na filmovou sérii Rambo. (Duoscop)
  • Na konci epizody hraje píseň „Separate Ways“ od Journey. (Duoscop)

Reklama

Reklama