Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nancy má děsivé vize. El zvládne důležitou zkoušku. V Hawkinsu pak parta shání zásoby a chystá se do boje. (Netflix)

Recenze (48)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, jak říká název, byla především o vyústění komplikovaného vztahu El s Papa (nebo s Papou?), které vedlo v ohromný klimax plný akce a emocí (chudák Will). Do toho ještě ta příprava na bitvu Hawkinsovské skupinky a velice se těším, až do příběhu ještě promluví jednoduší basketbalisti. Jdeme na finále. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nebetyčně mě sere jak je na všechno čas. Asi nejvíc iritující je linka 11ky. Tu prostříhat na 10% a bylo by ještě málo. Ta debilita chování postav okolo jedenáctky je až bolestná (nemluvě o hloupostech ve scénáři). Hned v páté minutě jsem vybouchl smíchy, když Nancy vytrhává prkna ze zatlučených dveří (prkna zatlučená do futer), aby ve vrcholu dramatické scény otevřela dveře OD SEBE! Epizoda vůbec nemusela mít hodinu a půl. Linka Hopper bizár a stále působí dojmem vaty navíc. Ještě, že se linky začínají postupně spojovat. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a předposlední díl 4.série a (prozatím) i celého seriálu. Po naskočení srdce se Jane dostává zpět do plné formy, a to i do té míry, že ji převyšuje. Názory doktora Owense a "Papá" se však v mnohém liší. Zatímco její otec touží po pokračování, a to jest i dokončení díla za cenu ohrožení Hawkinsu i jeho dcery samotné, Owens si přeje dát jí větší volnost, a dovolit jí jít za svými přáteli. Mike, Will, Jonathan a jeho kamarád narazí na stopy po armádních vozidlech, a zamíří přímo za El. Nancy, Steve, Max, Elliot, Dustin a Lucasova sestřička s Lucasem nakupují zbraně na Vecnu. Nancy je totiž opět vzhůru, obdařena Vecnovými vizemi, a nehodlá již čekat. Max si uvědomuje, že svoji smrt jen odkládala. A tak se rozhodne v doprovodu svých přátel (některých) vyrazit zpět do domu toho, kdo vše zničil. Armáda napadne výzkumnou laboratoř. Owens je v obklíčení vojáků, Papá prchá s El v náručí. Chtěl si ji přisvojit, je však pozdě. Na útěku je mnohokrát postřelen a padá, umírající, k zemi. Než však stihne helikoptéra zabít i ji, Jane se už obrní a vrtulník nechá poslat k zemi. V ten okamžik k ní přijede i Mike a ostatní. Rozloučí se s tím, kdo ji tolik mučil, ale i stvořil, a odjede s nimi do Hawkinsu. Tam už se chystá poslední bitva. Joyce a Hopper s Enzem a jejich pilotem se společně setkají a utečou z vězení. Jenže jak se dostat zpět do USA? 95 - 100 procent. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Človeku bolo Willa pri rozhovore s Mikeom ľúto a je to jeden z mála prípadov keď povinná LGBT vsuvka nevadila, skôr naopak...epizóda s názvom Papa by si možno zaslúžila výraznejší flashback do jeho života, toto by bol jeden z tých prípadov kedy by pomohol a nakoľko trochu za očakávaním zaostal aj dej v Matičke Rusi dá sa predpokladať že táto epizóda potom ako ju nebudú hodnotiť iba ST fanúšikovia padne z terajších 91% snáď niekam k 83%... ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S pauzama to sleduju už asi 3 dny! Otřesný! Nudný! O ničem! Celá čtvrtá řada už je totální pojeb! Vaří z vody, přetahují, vymýšlejí nové entity na starých základech. Nejsou už ani vtipní a zapomněli na životy všech ostatních dětí krom už fakt nudný 11. Je čas skončit a to zrovna já u seriálů nikdy neříkám. Smutná pravda je však ta, že holt došly nápady. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (8)

  • Když Nancy (Natalia Dyer) utíká v úvodu epizody před Vecnou (Jamie Campbell Bower), tak ze dveří vyrve prkno a odhodí ho na zem. V dalším záběru jsou ale na zemi prkna dvě. (Duoscop)
  • Nože připevněné k tyči do tvaru kopí jsou odkazem na film Predátor (1987), kde Dutch (Arnold Schwarzenegger) vyrobil stejnou zbraň v boji proti predátorovi. (NiWi)

Reklama

Reklama