Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Major Jack Holloway a kapitán Lucas uskutečňují zkušební let s novým typem neviditelného letadla Phoenix 3. Z řídící věže s nimi komunikuje Jackův nejlepší kamarád a téměř člen rodiny, kapitán Sparks. Po příletu jim všem gratuluje sám jejich velitel generál Jacobs… Lucas se nabízí, že Hollowayovi zkontroluje kombinézu, protože ten pospíchá, aby strávil weekend s manželkou Jessicou a dcerou Nicole. Na piknik s nimi jede i Sparks. Major Holloway je však náhle odvolán… Když opět začne vnímat, na nic si nevzpomíná. Je však obviněn, že ukradl nový typ letadla a ukryl ho na neznámém místě. Je podezřelý, že má vazby na nějakou teroristickou organizaci. Přestože generál Jacobs svého nejlepšího pilota brání, je rozhodnuto, že se podrobí soudnímu vyšetřování… (TV Prima)

(více)

Recenze (47)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Film na který mám vcelku pozitivní vzpomínky. Zábavný, zapomenutelný a taky zapomenutý béčko, který je maximálně zajímavý tím, že na zahraničních dvd existuje s upřímným řežisérským komentářem Anthony Hickoxe. Ten si v něm stěžuje na válčení s producenty i na neplánované škrty v rozpočtu, které celý film degradovaly. U některých scén se přiznává, že si je moc nepamatuje, protože frustrace z výsledku byla tak veliká, že byl v té době totálně na mol. Jo, ani natáčení rutinních béček není žádná sranda. ()

chef odpad!

všechny recenze uživatele

Tento "film" vyhral moju sobotňajšiu dilemu či si dám TV Markízu a univerzálneho vojaka 2 alebo si zvolím TV JOJ s touto kinematografickou perlou. Ťažký súboj o dívákove oko vyhrala tentokrát TV JOJ a mal som po dlhom čase opäť možnosť ponoriť sa na totálne dno filmárskej stoky a na plné dúšky si užívať Lungrenovo umenie. Lahôdka. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, když jsem jako malej klučík tenkrát v čerstvém roce 2000 procházel naší nejlepší videopůjčovnu (kterou dávno schlamstl second hand též zvaný hrabák) a mezi regálky pod cedulkou novinky mi do očí počumoval vážný výraz bouráka Dolpha a už jen z respektu vůdči němu, mi nezbývalo nic jiného, než vysypat z kapsy těch pár drobáků, vytáhnout kartičku videopůjčovny s číslem 4496 a s úsměvem vyběhnout co nejrychlej domů za videem a bednou... Jo jo, to byly časy. Už jen pro tu vzpomínku musím dát tři hvězdičky, navíc mě se to i po těch letech fakt líbilo! Lundgren mě jen tak neomrzí! 60% ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

....v jednom záběru, když lezlo komando oknama, bylo vidět, že mají gumové pistole, strašně sejim ohýbaly různě do stran.....kdybych chtěl někoho mučit, tak mu asi pustim tenhle film!!!...přitom Hickox na začátku kariery neplodil zase tak strašné kousky, byly to Béčka, ale tak nějak normální, prostě koukatelný!!!!..ještě, že jsem tenhle film viděl srašně dávno, tak že se nebudu navážet do Lungrena a jeho herectví=neherectví ( to se od něj ani nečekalo )!!!!! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Dolph Lungren tak trochu neprávem zapadl a narozdíl od Arnieho a Sylvestra se neudržel na výsluní. Je to docela škoda, protože tenhle chlapík není tak úplně nula. Je celkem sympatickej a další z jeho výhod je i fakt, že mu netáhne na šedesát. Na kvalitu filmových nabídek to bohužel nemá moc vliv a tak Dolph hraje v čem hraje. LOVEC BOUŘEK ovšem nepatří k tomu nejhoršímu, naopak je to celkem solidní video průměr. Bavil sem se dobře ... Že je škoda že takhle nevypadají i ostatní jeho nové filmy tu asi psát nemusím. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii po dobu 18 dní. (rafix)
  • Úvodné titulky boli zámerne predĺžené kvôli tomu, aby film presiahol stopáž 90 minút, ktorú obvykle požadujú distribútori. (m.a.t.o.)
  • Na filmovém plakátě je obrázek letadla F-15 Eagle, které však ve filmu není. Ve snímku se objevuje letadlo F-117 Nighthawk. (Terva)

Reklama

Reklama