Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Příjemné a rychlé. Taková jednohubka. Za chvilinku to máte skouknuté, ale stejně tak i za chvilku nevíte, že jste na Za plotem koukali. Z průměru animáků ho vytahuje snad jen Bruce Willis v originálním znění, jinak je to prostě animák. Což má pár výhod - vizuální podívaná, příjemná oddechovka a trochu zábavy, ale i spousty nevýhoda s čekatelností děje v čele. Od momentu, kdy se RJ přidá k rodině zvířátek musí každému, kdo má už alespoň jeden animák za sebou svítat, kudy se příběh prohrabe dál. Bohužel jede přesně po klišovité a čekatelné linii. I jednotlivé charaktery už jsme viděli mnohokrát, i když samozřejmě v drobných obměnách. Neříkám, že jsem nebavil, ale slovo průměr je synonymum k filmu Za plotem. Hezké, nic víc, ale ani nic míň. ()

numi 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám slušnej rozjezd filmu - ještě jsem se pořádně ani neusadil a už jsem byl přikovanej k sedadlu. Ne však na dlouho, protože další hodinu jsem se válel smíchy po podlaze... ;o) Over The Hedge je neuvěřitelně kvalitní animovaná komedie, ve které překvapivě nehrají prim krásné animované zvířátka (tím nechci říct, že by se mi nelíbily), ale výborný scénář napěchovaný až po strop neutichající akcí a odzbrojujícími dialogy! Moc mě potěšil fakt, že ještě stále se najdou lidé, kteří natočí animák podle scénáře a ne animák jen z toho důvodu, že mají dobrého ilustrátora, který nakreslil "superextrasrandovněroztomilé" zvířátka. Škoda přeškoda, že jim v závěru tak nějak došel dech. I když on je i ten závěr zřejmě k popukání legrační a napínavý zároveň, ale ona prostě ta první hodinka nastavila laťku tak strašlivě vysoko, že závěr prostě působí prázdně. Over The Hedge je přesto pro mě druhým nejlepším animákem všech dob - hned za druhým Shrekem - a to jako doporučení úplně stačí, ne? [červen 2006] ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šel do kina spíš z nudy,protože nic jiného nedávali.A byl jsem velice mile překvapen!Po zklamání jménem Madagaskar se u DreamWorks pochlapili a vypustili do světa svěží a velice zábavný animák,který sice není ničím výjimečný,ale svůj účel,tedy pobavit,splní perfektně.Auta se mi možná líbily o něco víc,ale na Pixar jen tak něco nemá:-)80 % ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Další ze sbírky Holywoodských animovaných filmů. Poslední dobou nás jimi jen zahrnují. Ale je dobré, naladit se někdy na něco jiného. Je to solidní film, všeho je tam přiměřeně, žádné chyby jsem tam nevyhledal, ale i přesto jsem dal jen 4*. Ty to filmy se opakují furt dokola, všechno je to na ten jeden samí způsob. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • 237členný štáb pracoval na filmu více než 3 roky. (Karlos80)
  • Tiger je perzská mačka, a preto bol za jeho dabéra zvolený Omid Djalili, ktorý je iránskeho pôvodu. (vander19)

Reklama

Reklama