Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (496)

Silence 

všechny recenze uživatele

I kdyby jste si nevšimly loga výrobce, po několika minutách by vám bylo jasné, kdo za výrobou tohoto snímku stojí. Konstrukce ze Shreka je tu docela zřejmá. Zvlášť při hudebních částech. Rychlá veselá hudba doprovází prvotní nadšení a úspěchy, poté příjde čas na pomalý smutný ploužák doprovázený prolínáním obrazu z hrdiny na hrdinu... Přijde Vám to povědomé? Naštěstí od Shreka má tento film ale daleko silnější příběh. Je to sice opět po vzoru DW studia jedna velká show, ale tentokráte i něco víc. Jednou mě možná Dreamworks překvapí opravdu dobrým animákem, potenciál na to mají... ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, moc jsem se bál. Od začátku jsem k tomu přistupoval jako k infantilní "dojemné" sračičce ala Madagaskar. U první scény s dobýváním do automatu jsem si říkal: ,,Hm, tady někdo viděl hodněkrát Dobu ledovou." Ale moc dlouho mi mrzutost nevydržela. Netrvalo to ani dvacet minut a byl jsem k televizi připoután takovým způsobem, že jsem si ani nemohl jít dolít pití. Je pravda, že příběh není ničím originální, ale je to napínavé, animace je krásná a humor pobaví dítě stejně jako intelektuála. Stačí jenom dát těm roztomilým zvířátkům šanci. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Všetko je tu tak detské, milé, hrajkavé a zároveň tak hlboké, inteligentné a vyspelé. Neotrepaný, čo do dĺžky krátky, no o to srdečnejší príbeh s postavičkami, ktoré sú proste na zožranie. Tomu pomohla aj skvelá vypiplaná grafika s rozkošnými zvieratkami, vyladenými nápadíkmi a milým dabingom. Spočiatku vidno však, že sa to ešte len rozbieha a nie každý záber bol vtipný. A čo je najsmutnejšie, tak to ostane skoro až do konca. 70%. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Hilaaaaarious!!! Už dávno som nemal tak komplexný pocit uspokojenia. Film, ktorý každou sekundou myslí rovnako na detského, ako aj odrasteného diváka. Navyše je to jedna veľká škola permanentnej gradácie, kedy poväčšine prvá pointa v rámci určitej sekvencie je z hľadiska napätia a zábavy iba začiatkom... ;-) ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

S jídlem se setkáváme neustále a proto málokoho napadne vymyslet něco tak zvláštního, kde je jídlo středem pozornosti. Tento film, neboli jinak řečeno 'zvířata shánějící zásoby schopni pro to udělat cokoliv', je dost dobře udělaný animák, který naprosto přesně vystihuje vzájemný vztah lidí a zvířat. Zároveň chci podotknout, že animace nemá chybu. Protože detaily jako chlupy, oči, či tráva jsou výborně zhotoveny. Navíc jsou zde pěkně vyobrazené lidské povahy na zvířatech - ať už je to opatrná želva, vyčůraný a mazaný mýval, starostliví ježci nebo naprosto bláznivá veverka. Plus je zde také vidět, jak zlí dokážou lidi vůči zvířatům být. - "Wanna help me find my nuts?" ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)
  • Medzi dvomi záverečnými titulkami sa nachádza ešte krátka scéna. (JADIM)
  • Možnost propůjčit hlas některému ze zvířátek odmítl mimo jiné i Gene Wilder. (imro)

Reklama

Reklama