Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Další animovaný film z dílny, která stvořila Shreka. Přišlo jaro a zvířátka se probrala ze zimního spánku. Zjišťují, že uprostřed jejich domova náhle vyrostla vysoká zelená věc - živý plot. Oportunistický mýval RJ se postaví do čela zvířátek (veverka, vačice, ježek, skunk, mýval a želva), která se rozhodnou svět ZA PLOTEM prozkoumat, což samo sebou způsobí řadu napínavých a zábavných momentů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (496)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady animáků. Tento se bohužel moc nepovedl. I když, námět není špatný. Představte si, že se probudíte ze zimního spánku a spatříte před sebou velkou „zeď“ v podobě „živého“ plotu. Rozhodnete se ho překonat a vyrazíte za dobrodružstvím do rušného velkoměsta. Film trpí hlaně tím, že není moc vtipný, protože vtip je to, co dělá animák animákem. Je tady sice vidět snaha autorů, aby se člověk pobavil, ale působí to dětinsky. Věřte mi, vím o čem mluvím. Film jsem viděl v mých 23 letech. Nedávno mě napadlo, že shlédnu většinu animovaných filmů, které byly vyrobeny. Vybírám si hlavně ty kvalitní a toto dle vysokého hodnocení měl být jeden z nich. Jenže, bohužel. Dávám slabší 3 hvězdičky. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Roztomilá blbůstka na hodinku a půl, která potěší, občas vykouzlí nezapomenutelné hlášky a samozřejmě scéna s energy drinkem a veverkou. Jinak se dá říct, že to vykrádá leccos a kdecos a na kulty v podobě Shreka, Hledá se Nemo apod. to nemá ani náhodou. Nemůžu říct, že jsem se nudil, ale těch vtipů tam bylo na můj vkus příliš málo, a té akce taktéž. No, co se taky dá vměstnat do 83minut, že? 69% ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem šel do kina spíš z nudy,protože nic jiného nedávali.A byl jsem velice mile překvapen!Po zklamání jménem Madagaskar se u DreamWorks pochlapili a vypustili do světa svěží a velice zábavný animák,který sice není ničím výjimečný,ale svůj účel,tedy pobavit,splní perfektně.Auta se mi možná líbily o něco víc,ale na Pixar jen tak něco nemá:-)80 % ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobrá zábava. Moc jsem si od OVER THE HEDGE nesliboval a neprávem ho házel rovnou do role letošního outsidera. Animace sice není úplně špičková, ale o tu tady zase tak moc nejde. Jde o zábavu a té má OVER THE HEDGE na rozdávání. Sympatické postavičky v čele s želvou Vernem a mývalem RJem rozbíhají kolotoč filmových citací (lednička jako by z oka vypadla dveřím z druhého MATRIXU) a opravdu pohodové, relaxační, odpočinkové legrace na kterou se jistě rád podívám někdy znovu. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Pre deti kopa roztomilych hovoriacych chlpatych zvieratok, a pre ostatnych niekolko velmi vydarenych vtipov (zvucka THX) a pribeh vystavany ako kritika konzumnej spolocnosti. "Co to je? To je auto. Ludia ho pouzivaju, lebo pomalu zabudaju chodit". Snimok ktory z tej kopy nepodarenych animakov z poslednej doby jednoznacne vinika. (7/10) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (16)

  • Možnost propůjčit hlas některému ze zvířátek odmítl mimo jiné i Gene Wilder. (imro)
  • Film měl mít původně premiéru už v prosinci 2005, nakonec byla o půl roku odložena. (Karlos80)

Reklama

Reklama