Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po snímcích ŽIVOT NENÍ KRÁSNÝ a JEHOVOVA POMSTA připravilo ZNK Productions zcela nový film pod názvem MÁMA MÁ RAKA, který se nese v duchu již zmíněných dvou kraťasů. Příběh se točí okolo alkoholika Kamila, celoživotního lůzra, jehož matka dostane rakovinu konečníku. Jelikož nemají peníze na operaci, tak se Kamil rozhodne vydělat kýžený obnos v ilegálních zápasech. Tento silný snímek je plný odvahy, vytrvalosti, opravdového přátelství a porozumění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (96)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejnovější Řezníkův filmovej zářez nezklamal. Pořád je to starej dobrej Řezník a jeho typickej styl. Plno výživnejch hlášek, spousta drsnýho černýho humoru, hafol ujetejch postaviček - počínaje Fighterem, Řehákem, poručíkem Danem,přes cigánskýho dealera a konče buznou, kterou si opět parádně střihl starej Řezník. Nasral mě jen konec od kterýho jsem čekal víc. Jinak jde o nadstandartní zábavu alá Řezník. Kdo jeho tvorbu zná ví co čekat a zklamanej nebude. Pro ostatní " normální " lidi to bude asi těžce stravitelný soustu na hraně nechutnosti, nevkusu a trapnosti. ()

G3orgig 

všechny recenze uživatele

Za střízliva nekoukatelná záležitost, nicméně při určité hladině v krvi se z toho stává docela zábavný film. Upřímně řečeno jsem byl trochu zklamán technickým zpracováním i hereckými výkony, neboť oba aspekty byly na stejné úrovni jako v předchozím snímku autora Jehovova pomsta, která při porovnání, díky lepšímu scénáři, vychází dokonce lépe. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Řezník napotřetí a opět se dostává ke kvalitě debility Život není krásný a tentokrát jsem si dokázal, že to je stopáží, protože stejné množství fórů je nahuštěno do menšího času. Zvlášť vtip s dementy v lese jsem si vyloženě užil a smál se nahlas ještě dlouho potom. Píčovina, jaké není v ČR rovno (myšleno kurva v dobrém!). 90% ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Zde se dostáváme k pomyslnému vrcholu, respektive k pro tuto chvíli nejvtipnějšímu snímku Martina Pohla. Máma má raka svým zpracováním už nepůsobí až tak moc amatérsky, herci mi rovněž nepřišli tak strašní, jak tomu bylo u předchozích dvou snímků, takže v tomto ohledu milé překvapení. Dalším překvapením byl humor. Toho je tentokrát opravdu hromada, pochopitelně dojde i na pověstné nechutnosti a perverznosti, kdo však viděl Život není krásný a Jehovovu pomstu, asi už ho v tomto ohledu nic nepřekvapí. Z mého pohledu se zatím jedná o Řezníkův nejpovedenější počin. Je to sice nechutná kravina, avšak nejpřijatelnější. 5/10. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač je to téměř nemožné, pokusím se teď pokorně vyjádřit veškeré niterné pocity z tohoto mimořádného filmového díla. Je to jako hřejivá a bezpečná mateřská náruč, totálně poblitá zpola natráveným kefírem s kousky nazelenalého kabanosu, jako něžné, pomalé a romantické milování s nádhernou modelkou na kompletně posraných a pochcaných hajzlech v šesté cenové, jako osvěžující letní větřík, vanoucí směrem od čerstvě exhumovaného masového hrobu, jako veselý, čistý a upřímný dětský smích, znějící z onkologické kliniky, jako překrásně rozkvetlá jarní louka, posetá hovny tureckých řidičů kamiónů, plnými hlíst a obsypanými masařkami, jako bezstarostné brouzdání chladivým příbojem v kouzelném tichomořském ránu hned vedle vyvrženého a hnijícího keporkaka, jako první nesmělý polibek na dychtivé dívčí rty, olezlé hnisajícím herpesem, jako právě upečený, křupavý a ještě teplý domácí chléb, velkoryse namazaný ráfkovým tvarohem pět let nemytého bezdomovce či jako milé, citlivé a konejšivé pohlazení po análním znásilnění tlustým, chlupatým a smradlavým cigánským spoluvězněm. Prostě, když se bezbřehý intelekt takto snoubí s absolutní estetikou, nezbývá, než celou duší podlehnout a opájet se pocitem, kolik tu s námi stále žije krásných, moudrých, kulturních, příjemných a neskonale empatických lidí. Ač mě kapku jímá přirozený stud za takovéto explicitní emoční projevy, dvakrát mě to nahlas rozřehtalo tak, že jsem, kurva, nemohl přestat. Díky, Řezníku! ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Postava poručíka Dana byla inspirována stejnojmennou postavou z filmu Forrest Gump (1994). Martin Pohl navíc často využívá postav mrzáků v komiksech „Martyho frky“ nebo v hudební tvorbě, viz píseň „MC Půlkin“. (DJDVD)
  • Film měl být původně natočen už v roce 2013, ale den před natáčením byl hlavní hrdina umístěn do psychiatrické léčebny. Vzhledem k pečlivě vybranému castingu se režisér rozhodl na něj s natáčením počkat. (venca163)

Reklama

Reklama