Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kola vozu městských služeb zavezou Luďka do Chánova. Netuší, že ho tam čeká setkání se synem Tondou. Luděk Tondu zachrání a Luďka zachrání Franta. Kamarád Franta to myslí dobře, ale lež, kterou vymyslel, Luďkovi pořádně zkomplikuje život. (Česká televize)

Recenze (112)

ledzepfan

všechny recenze uživatele

jj..tak kolečkovy kolečka do sebe začínají zapadat a díky tomu to chytá novou vlnu zábavnosti.. Zatím možná nejlepší díl ve kterém exceluje cigošská herecká elita (s Dudovou v čele). Jestli to v tomhle duchu dokáže duo Prušinovský/Kolečko udržet a dotáhnout do konce, tak by ten výsledný celek nemusel být vůbec marný..... Jsem zvědavý.. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další zářný důkaz toho, že s poctivostí leda pojdeš a je třeba umět lhát a podvádět. Zřejmě nejlepší epizoda, kde se poprvé objevil pojem "Snědá tíseň", který nás jen tak rychle neopustí. Vydatná dávka rasismu. Cigáni znovu ukazují, jak mohou být přirození herci, protože v podstatě hrají celý svůj život. Luxus! Málem jsem se pomočil. ()

Reklama

ClapTrap 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Budějovicích už jsou trochu dál, to je pravda. No díl začal zcela famózně, snědá tíseň mě smíchy málem zabila. Franta je opravdu borec. Nabraný směr, kterým se seriál ubírá je již více než zřejmý, ale už to nepůsobí jen jako holá sranda, a zároveň začíná to mít vážnější podtext. Plná palba je pro tenhle díl jasná. "Já jsem domestikovanej, a tydle tadyty moji bratranci ještě ne." a málem jsem lehl pod stůl. ()

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neuvěřil bych že to řeknu. Ale toto je fakt dobrý. Nejlepší díl. Zatím. Kde jinde vidíte jak kluk z učňáku kvůli holce přestane poslouchat Ortel a zajde napsat zkoušky v doprovodu domestikovaného cig.. roma, kde získá nejvíc bodů v IQ testu co jen to je možné. Přidejme k tomu Snědou tíseň a o zábavu je postaráno. ()

KyleReese 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejvíc nahláškovaný díl. Franta jako Tondův "zákonný zástupce" a Luděk jako "bojovník za práva cikánů" mě dostali.:-)) No a o Snědé tísni snad ani nemá smysl mluvit:-))) Naplno se ukazuje, jak si tvůrci dělají prdel ze zažitých společenských stereotypů a zároveň s ironií nahlíží na přátelství a rodinu, jako na lidi a ne jako na účastníky nějaké reality show. "Smaž to odtamtud." "Ty Vole, to je na facebooku, to už nejde smazat" :-))) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Písnička, která hraje v 7. minutě, je „Raindrops Keep Fallin' On My Head“ od B.J. Thomas. Ve 29. minutě hraje „Bad Romance“ od Lady Gaga. Na konci epizody pak hraje „Obsession“ od Army Of Lovers. (Duoscop)
  • Při rozhovoru Dáši (Erika Stárková) se svým nápadníkem na závodech je chyba střihu, když se prostřídá záběr, kde oba stojí čelem k sobě, se záběrem, kde je nápadník k Dáše bokem. (velkyvezir)

Reklama

Reklama