Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

ForGump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten konec byl velmi citlivý, přesně tak citlivý v nastavení těch posledních dílů. Sranda byla, ale převážil stesk, protože ten zásah smrti do této série dal všemu takový nový rozměr, jemuž jsem podlehl a málem utíral slzy. Ještě si tento díl dám znovu, abych věděl, zda to bude fungovat i podruhé. Nicméně trochu se musím pozastavit nad tím, co poslední týden seriálu dělala ČT. Ano, mimo to gigapromo, které zabralo více jak dvě hodiny v pondělním zpravodajství, tak narážím hlavně na ten posun času, jehož ospravedlnění jsem shledal pouze v jedné konkrétní situaci, jinak nebylo vůbec na místě, neboť MOST neuhnul ze svých zaběhnutých kolejí a nic šokujícího, z hlediska nejakých vulgarit, nepřinesl, alespoň tedy z mého pohledu. Každopádně nedávalo to smysl a možná budilo i trochu přehnaná očekávání. Ať je to, jak je to, tak na celkový dojem to nemělo žádný vliv. MOST poskytl na pár dalších let ojedinělou příležitost, jak dostat čtvrtinu lidí v Česku dohromady a sledovat poměrně neotřelý vhled na témata, která nemusí být vždy úplně příjemná. Bohužel se obávám, že účinek seriálu nebude mít razantní dopad na zlepšení myšlení a života, pouze dočasný. Rád se budu mýlit a přeju si, aby to tak nebylo. Už jenom kvůli tomu Čočkinovi. Věřím a doufám. 85% ()

strom-z 

všechny recenze uživatele

Uff, ten Most měl snad skončit čtvrtym dílem. V tu chvíli fungoval skvěle, jenže závěrečný tři díly dojem těžce pokazily. Najednou ubylo skvělejch fórů a nadhledu a přibylo chvílema až telenovelový šablonovitosti... závěrečný pocity fakt rozpačitý, autoři to podle mě ukočírovat nezvládli. Za těch pár prvních epizod velkej dík, ale druhou sérii prosim ne, jedině by fakt došla nějaká nová inspirace. ()

Reklama

Nechic 

všechny recenze uživatele

Takže sedmý díl nastaví akční děj a osmička to všechno uhladí? Tenhle díl byl dějově těžké zklamání. Sice hlášek a vtipů tam bylo víc než v díle předchozím, ale proč to muselo být tak prázdný. Luďana poslali do abnormálních nížin, cikány a plešky zas do abnormálních výšin. Šlo vymyslet asi kopec lepších i veselých zakončení, než tak prázdný happy end. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spravedlnost existuje. Aspoň, že tak. A máš to zmrde vepřová! Chudák Čočkyn. To byl supr cápek. „Já nechci bejt pyča." A prachy nikde. Smír. Aspoň pohřeb bude. Luďane, co s tim? Luďan zase na začátku? Sakra... Luďan byl... Svůj. Láska závěrem. Čočkyn byl samotář. „Půjdeš do cizího bytu s klíčema." Eda umě zpovídal. Pohřeb musel následovat. Luďan Tondovi teda poradil... Kapela – Romové jsou holt zpěváci. Eda dobře. Luďan přišel. Sakra... Smutný. Čočkyn byl snílek. Smutný zakončení. Ale to je život. Dycky Čočkyn! Dycky Most! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní zakončení luxusního seriálu. Tohle se Prušinovskému a spol opět hodně povedlo. Nejlepší český seriál od dob Okresního přeboru. Tleskám a moc se těším na další projekt těchto šikovných pánů. Prušinovský a jeho tým se naprosto vymanili ze soudobého proudu českých sraček, kterými je zaplavována naše filmová scéna, za což pánům patří dík. Nezbývá než doufat, že tímto dílkem budou trošku korigovat směr české tvorby a povede to k lepším filmovým zítřkům. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)

Reklama

Reklama