Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečný díl je na tom v podstatě stejně jako celý seriál - asi ne úplně dokonalý, občas možná trochu neohrabaný, ale pořád neuvěřitelně svůj, plný významů, nápadů, vražedných hlášek (už jen ta o zarámovaných puzzlích mě málem zabila) a hlavně s tak VELKÝM srdcem, že se mi jen těžko hledá nějaké příhodné srovnání... Honza Prušinovský je definitivně naprostej král! V jeho případě se obávám snad jen toho, že po téhle novodobé klasice už možná ani nemá v rámci svého stylu kam dál růst. Ale on mě určitě zanedlouho vyvede z omylu - a já mu za to budu moc vděčný. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Já jsem myslel, že je jako blbost, nechat ho pohřbívat cigánama. Víš? Přece si nemůžeme naše lidi nechávat pohřbívat takhle pod nosem." Most skončil vážněji, než jsem chtěl, ale přesto jsem se dokázal pobavit. Samozřejmě při krádeži Čočkina z krematoria, při Žanetiných přesvědčovacích metodách a hlavně přitom, jak cigánská kapela originálně zahrála Outsider waltz. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní zakončení luxusního seriálu. Tohle se Prušinovskému a spol opět hodně povedlo. Nejlepší český seriál od dob Okresního přeboru. Tleskám a moc se těším na další projekt těchto šikovných pánů. Prušinovský a jeho tým se naprosto vymanili ze soudobého proudu českých sraček, kterými je zaplavována naše filmová scéna, za což pánům patří dík. Nezbývá než doufat, že tímto dílkem budou trošku korigovat směr české tvorby a povede to k lepším filmovým zítřkům. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řesit celý díl smrt a pohřeb nebylo vyvrcholení dle mého gusta, ale na druhou stranu musím dát čtyži hvězdy za poslední pětiminutovku ... prostě ta muzika v kombinaci s nějakou tou pointou mne přeci jen emocionálně zasáhla - dokonalý mix deprese, smutku, slz a optimismu, lidskosti a hravosti zároveň. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riešiť smrteľne vážne veci v pôvodne bláznivo komediálnom seriáli sa nie celkom vypláca. Tento obrat žánrov mi nesadol a dopozeral som pomerne znudene a s nevôľou. –––– Jakej pohřeb? S kapelou a do hlíny. Pak se vožerem. –––– Pořád nemohu uvěřit, že jsem něco ukrad. A že je to člověk. V nějaký fázi. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)
  • Poslední epizodu seriálu mohli diváci sledovat přímo v mostecké restauraci Severka společně s jeho tvůrci a na programu byla taky autogramiáda s herci. (Duoscop)
  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)

Reklama

Reklama