Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy mě přepadá (snědá) tíseň. Mám strach, že to jde s českou televizní tvorbou z kopce, předem se děsím každého dalšího seriálu ... Ovšem Prušinovský s Kolečkem zřejmě podobné starosti netísní, od Trpaslíka s lehce nadhozenou rasovou tématikou pořádně přitvrdili. Jsou vtipní, současní, nebojí se rozhrábnout témata se kterými si leckterý politik neví rady, prostě to divákům pěkně naservírují. A tak to má být! ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nešahejte na mě, běžte do školy, vole!... Dycky Most ..a dost. JE tu konec. Zjevení, co nenechává lhostejným většinu české společnosti splnilo svou misi mimo filmová plátna. Na plátně nám děvčata a hoši servírují závěrečnou mozaiku, kde si všechno sedne, někam posune a dost možná zůstane ve stejných kolejích. Stejně jako Češi. Dost často žbrblají, ale nakonec se svezou a zatáhnou do ulity. Smekám před celým štábem a opět chci zdůraznit um tvůrců, kdy po brutálním cliffhangeru v sedmém díle začnou v osmém jindy a jinde. Přihazuji pátou a děkuju za skvělou čerstvou tvorbu v ČR, ve které se neřeší Babiš, Zeman, ani tunelování všeho a trendy dnešní doby, přesto je brutálně aktuální. ()

Reklama

Beata.Stybro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co po osmi dílech ve mne zanechal seriál Most! se nepodařilo dosud žádnému seriálu. Kombinace geniálně lehkého herectví, neskutečných nápadů, drobností, myšlenek, Most silné slovo, most mezi lidmi, kde nic není černobílé, kde každý je vinen a nevinen sám sebou. Karikatury osudů vypointované do vrcholného hořkého leč usmířeného závěru. Jen ten kdo nepochopil očekával nářez jako v prvních dílech. Za mě to nářez byl a k tomu krásné obrazy - Roman jako mamánek, kočky u Čočkina, nebo Čočkinův styl hudby. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Ta kombinace humoru, sociálního dramatu i hlubšího poselství a myšlenek... 🎭 Bude mi to chybět. Stylový a elegantní závěr, o tom, jaké je to mít sny a na poslední cestě se vylejt, jak váza... A dokonalou třešničkou bylo poslední rozloučení songem od Journey - Don't stop believin'. 🎶 Co vám budu povídat, dojalo mě to a seriál asi skončil tam, kde měl a tak, jak měl. 🎬 Dycky Most! ✊ A dost! ❤ ()

FuLister 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásnej závěr, v pravdě již asi kultovního seriálu. Myslím, že by rozhodně další série být neměla, neboť tady se to jasně uzavřelo, a ani nepotřebuju vědět jak to bude dál. Jinak samozřejmě tu bylo zase plno hlášek a vtipných situací, ale zároveň to bylo takové více lidské, třeba když si Luďan lehnul k ségře a byl na ni hodný. Takže jednoznačně za 5 hvězd. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)
  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)
  • Epizoda byla vysílána o 45 minut později než ostatní epizody, kvůli nadměrnému počtu sprostých slov. (Kajman26)

Reklama

Reklama