Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk neví, cigánská kapela hraje Wabiho Daňka, Eda je poprvé v životě ve vinárně, plešky si nechají narůst vlasy. Most čeká veliká událost, ve které bude v hlavní roli váza. (Česká televize)

Recenze (119)

Logout 

všechny recenze uživatele

Výborný závěr seriálu. Výborný v tom ohledu, že ukazuje naši realitu, která je takřka stoprocentním protikladem k americkým happyendům. Ano, Čočkin umřel, ano všichni se vzepnou k výkonu a udělají mu pohřeb. Jinak ale Eda stále zůstává rasistou, který v Severce vidí menšiny jen nerad a kdyby si mohl pomoct, tak s Dášou nechodí. Farář stále zůstává ochlastou. Mládežnická dvojice je stále stejně plná ideálů, ale na co sáhne, to podělá. Luďan je stále cynický běžný maloměstský buran bez jakýchokoliv ideálů. Jen se všichni sejdou na pohřbu bývalého vrátného České televize, po něm se ožerou a další den bude Most fungovat tak, jako dycky. Lépe tenhle seriál skončit nemohl. ()

KyleReese 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný, stylový konec, za který zaslouží tvůrci pochvalu. Trocha patosu, trocha lásky, ale hlavně hromada typicky českého humoru. Chyběl tomu jenom R. Hrušínský, který by se "kochal":-) Skončilo se v nejlepším a to je dobře. Podle mě žádná další série nebude, jinak by jsme tu už dávno měli několik sérií Trpaslíka, Kosma nebo Čtvrté hvězdy, ale není tomu tak. Díky tomu jsou Kolečko s Prušinovským tak originální a nemají škatulku. Dycky Most! ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Riešiť smrteľne vážne veci v pôvodne bláznivo komediálnom seriáli sa nie celkom vypláca. Tento obrat žánrov mi nesadol a dopozeral som pomerne znudene a s nevôľou. –––– Jakej pohřeb? S kapelou a do hlíny. Pak se vožerem. –––– Pořád nemohu uvěřit, že jsem něco ukrad. A že je to člověk. V nějaký fázi. ()

Warle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mě mrzí, že po 7 celkem nadupanych dílech přichází o trochu sušší, ale zato super vymyšlené a důstojné, smutné, ale zároveň optimistické finále. Čekal jsem teda trochu víc nadupané zakončení, ale možná to je takhle lepší, když se nad tím člověk tak nějak zamyslí. Závěrečné Don't Stop Believin' od Jurney je totiž emotivní lahůdka. Velké dík dvojici Prušinovský a Kolečko za tento seriál a ČT, že se toho nebála a zařadila to jako státní TV do vysílání. Po okresním přeboru další výborný seriál od této dvojice, na který se jen tak nezapomene. Víc takových kousků prosím. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Někdy mě přepadá (snědá) tíseň. Mám strach, že to jde s českou televizní tvorbou z kopce, předem se děsím každého dalšího seriálu ... Ovšem Prušinovský s Kolečkem zřejmě podobné starosti netísní, od Trpaslíka s lehce nadhozenou rasovou tématikou pořádně přitvrdili. Jsou vtipní, současní, nebojí se rozhrábnout témata se kterými si leckterý politik neví rady, prostě to divákům pěkně naservírují. A tak to má být! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Písnička, která hraje v 18. minutě, je „Devil Inside“ od INXS. Ve 27. minutě hraje „Whorehouse Blues“ od Motörhead. Na konci epizody pak hraje „Don't Stop Believin'“ od Journey. (Duoscop)
  • Při Luďkově smuteční řeči před Severkou je v čase 44:30 záběr do publika, ve kterém je Luděk (Martin Hofmann). (afu)

Reklama

Reklama