Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak to tu ještě nebylo, aby hodné maminky a starostliví tatínci se obrátili proti vlastní krvi, v neutuchající touze zabít své potomky. Celkem originální nápad, ale to zpracování už nebylo úplně ono. Dějově to celkem šlo, ale po filmařské stránce jsou tu takové neduhy, které kazí celkový dojem z filmu. Až z toho má člověk rozporuplné pocity. I když třeba Crank mi taky úplně po téhle stránce nesedl, ale po dějové to totálně přebil, což se tady tak úplně nestalo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tu nešlo o žiadny útok nejakej veľmoci. Proste si rodičia konečne povedali, že ich potomstvo v tomto ( dnešnom ) svete, môže už len planéte ubližovať a ich sociálnosieťové kur€vstvo, arogantnosť, pokrytectvo a minimálny rešpekt k ostatným, bude iba na škodu pre budúcnosť tejto planéty. Sociálna kritika tohto snímku po polovičke ustúpi klasickým thrillerovým ( hororovým ) klišé. Je to paradoxne aj na škodu, ale aj dobre. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Destroy the car. Jop tak tohle byla luxusní píčovina a to nemyslím nijak ve zlým. Problém je v tom, že většina zde hodnotících asi nepochopila vyznění tohohle filmu. Podle mě je to hlavně hodně ujetá komedie okořeněná nějakou tou vraždou. Každej tu nadává, že tu nebylo pořádný gore, ale mě to nevadí. Prosmál jsem se skoro celým filmem a ty mnohdy jenom naznačený masakry povzbuzující fantazii diváka jsou o dost lepší než kdyby se to utápělo v hektolitrech krve. Je to pochopitelně tvůrčí záměr, ale ne každej to pobere. Ohledně otevřenýho konce to vidím tak, že si nechali prostor pro pokračování a já se mu rozhodně nebráním.75% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Taylor definitivně potvrdil, že první díl Zastav a nepřežiješ byla prostě absolutní náhoda v jeho kariéře a s Neveldinem si můžou co se zoufalosti týče podat ruce. Tohle mohlo být dokonalé. Jenže potenciál je zadupaný bojácností režiséra ukázat gore vraždy dětí na kameru a tak vše čeho se dočkáme je pár krvavých cákanců, dejme tomu slušná porce černého humoru a dokonalé přehrávání Nicolase, který povýšil level šílenosti na ultimátní hranici. Kdyby měl režisér koule, mohli jsme se dočkat opravdu ojedinělého a odvážného zážitku, takhle máme zase jen šedivý průměr, který zůstal za očekáváním a dílo zkázy dokonal stupidní a utnutý konec. Stejná škoda, jako ta kokotina s Woodem o vraždících dětech. Dělejte tyhle filmy pořádně, nebo se na to vyserte.50%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojený, že bych tam ze sympatií skoro i tu čtvrtou hvězdu dokopnul.. Možná je to tím, že jsem absolutně netušil o čem to má být (jakože ani rámcově) a nakonec se z toho vyklubala kombinace subžánrů a motivů které mám rád.. Internetama hejtovaý Cage mi nevadí a nerušil ani tady. Naopak, jeho projev podtrhnul tu nadsázku na které se to celé hravě veze... Jen škoda, že se tam o zabíjení fakanů více mluví než koná (vlastně marně pátrám v paměti jestli tam byla byť jen jedna malá vraždička na kameru..) A taky ten konec je zoufalství (a to mám normálně otevřené a nejednoznačné konce rád). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama