Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

ripo 

všechny recenze uživatele

Mexický guláš - to by mal byť podtitul tohoto filmu.... Po zhliadnutí Desperada, som od Rodrigueza očakával opäť akčnú pecku so skvelým strihom a báječnou hudbou. Ostala len hudba ... aj to len vďaka chytľavým mexickým gitarovým melódiám. Počas celého filmu som mal pred očami chaos, nedokonalé akčné scény, v mnohých momentoch až preštylizované. Pod chabé hodnotenie sa podpísal scenár. Ale aký scenár, také hodnotenie. Škoda ho. Bola to premárnená šanca, ako nadviazať na úspech Desperada ....... ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Děj je krapet zamotaný pravda, ale silná koncetrace herců slavných jmen potěšila. Co se vysoce vyvyšuje je soundtrack. Je neuvěřitelé, že režii, scénář, kameru i hudbu má na svědomí jeden jedinej chlápek... Od Rodrigueze jsem ale zvyklý na lepší kousky... Pokud tohle měl být návrat k Desperadovi, tak se až tak nepovedl... Tři mexické dolary. * * * ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zas tak spatny to urcite neni, ale je skoda, ze se Rodriguez odchylil od stylu El Mariachiho a Desperada. Pribeh tu je totiz zbytecne prekombinovanej a misty az nesrozumitelnej, navic ta spousta postav tomu taky moc nepomaha a ke vsemu je jeste pozornost rozdelena mezi vic postav, takze Mariachi uz v podstate neni v hlavni roli. Daleko lepsi by bylo, kdyby Rodriguez vypravel pribeh, kteryho casti vidime jen formou flashbacku. Jinak ale se musi uznat, ze po filmarsky strance paradni, prestrelky jsou kurevsky vostry a Banderas a Depp jsou spravny borci. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Načo sa rozpisovať. Veď všetci vieme o čom je snímok "Vtedy v Mexiku". Takže odcitujem len text songu pražskej kapely Tři Sestry, ktorý podľa mňa najlepšie vystihuje atmosféru tohto snímku. "Kolem kaktusy, je horko tak to si na hlavu nasadím sombrero grande. Viva Zapata! Mě hoří za pata - mám v Porto Pueblo rande. Snad má mě ráda a piňacoláda. Na cestu neškodí, když je chlap macho. Do kapsy tortilly a láhev tequilly. Má milá mi přihřeje nachos. Strašlivý vedro a můj mezek Pedro klopýtá okolo malého ranče. A to není celý, taky je skvělý, že tu slyším výt Komanče. Jsem speedy Gonzalez, však radši bych zalez tam, kde je nejbližší kojotí nora. Však nehledě k tomu, že pospíchám domu, mě vyhlíží krásná seňora. Vylétla kulka, z mé hlavy je půlka, než jsem spad, už bylo od krve poncho. Teď nade mnou stojí, už pět neděl svoji, má milá a sousedů Pancho. Mexiko, Mexiko sombrero grande tequilla. Donde esta zapateria, čeká mě milá. *** ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jakoby Rodriguez natočil mnohem delší snímek, ale použil jen půlku a ještě to poskládal zcela náhodně bez ladu a skladu. Scény, které evidentně měli být poctou či citací Leoneho, tak jsou ve výsledku spíše výsměchem a působí neuvěřitelně trapně. Než tohle, tak je lepší si třeba podesáté pustit Desparado. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • Tržby ze severoamerických kin činily milionu 56,4 amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 98,8 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama