Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Tak jsem dokoukal postupně celou trilogii, abych hodnotil komplexně. Undisputed na nic nečeká, tahle trilogie je prostě o řežbě. Prostě dělaná pro milovníky boxu, street fights, MMA, vězeňské tématiky. Co mě mrzí u pilotního dílu je nízká (pouze 2) kvantita zápasů a trapné ozvučení úderů. To na čem film staví, je zde předvedeno vcelku slušně, u pokračování bych ale řekl, že o dost lépe. 50% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Film, který celkem nápadně kopíruje část života Mike Tysona. Zde si scénář snově pohrál s myšlenkou, že by bylo dobré, kdyby se na světě našel amatérský, zcela zapomenutý boxer, který dokáže porazit slavného a zprofanovaného profesionálního boxera. Dobré herecké výkony a charismatický Wesley Snipes. Vynikající scéna byla ta s Peterem Falkem, když vysvětlovat řediteli věznice, že zápas se uskuteční stůj co stůj a vůbec nezáleží na tom, zda jej ředitel povolí, či nikoliv. Takto nějak se "přemlouvají" i někteří politikové. U nás si ale myslím, že je moc přemlouvat není třeba. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostředí je dobré, protože ve vězení se mohou odehrávat jímavé příběhy. Tohle je příběh, který se primárně snaží o to, aby byl akční, ale nakonec je lepší právě v té rovině civilnější. Jsou zde dobří herci, ale takový Peter Falk je v podstatě vůbec nevyužitý, což je velká škoda. Ani dějem to nakonec nenadchne. ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

To je škody! S takovym kvalitnim scénářem a hercema se to snad ani podělat nedá. Ale Walter Hill dokázal, že jo. Udělal z toho béčkovou vězeňskou řežbu, kde se občas objevil trapnej moment nebo záběr, ze kterýho bolely oči. Příběh byl jasnej už od začátku a celkově to nebylo nic, z čeho bych byl nadšenej ještě 14 dní. Další části budou očividně lepší. Tim pádem jsem na tohle ani vejrat nemusel, ale nerad koukám na trilogie bez zkouknutí všech dílů. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Pro někoho srdcovka, pro někoho velmi sportovně dobré zpracování, ale pro mě velmi nepovedené sportovní drama. Režijní křeslo Hilla byla nejspíš příčinou. Herecké obsazení vybral celkem dobře Snipes/Rhames/Falk je slušné, ale prostě to nefungovalo. Pokračování nechám do budoucna, i když je mi doporučeno. DVD mi leželo velmi dlouho na poličce a dlouho jsem projekt odkládal, mohl jsem to ještě nějakou dobu nechat ležet zaprášené. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama