Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jako sex, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá pauza a sex. Akorát, že ve variaci box, hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhá nuda a box. No a my všichni už přeci dávno víme, že kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhým pauzám nesouložíme a kvůli hróóóóóóóóóóóóóóóóóóóózně moc dlouhé nudě nekoukáme na filmy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný, kdo viděl nejdříve dvojku a trojku a až po tom shlédnul jedničku. No je to jako nebe a dudy, tohle byla celkem zbytečná hodina a půl bez jakéhokoliv děje, kde jste se modlili, aby už byla ta závěrečná zápasová desetiminutovka a byl konec. Vypíchl bych snad jen Petera Falka a jeho roli. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Možná nejhůře hodnocený film série, pro mě však jediný kvalitní a v rámci sportovního dramatu zajímavý. Ti, kteří uznávají Scotta Adkinse jako herce, asi cosi nemají v hlavě v pořádku. Kdyby se Wesley upsal všem čtyřem částem, byla by to akční řežba, kterou bych si oblíbil. Po zkušenostech s oběma pokračováními se Scottem, rovnou zavrhuji příležitost podívat se na loňskou čtyřku. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Už jen hlavní zápletka-pořádané zápasy ve vězení se mi zdála poněkud přitažená za vlasy. Celou dobu jsem nevěděla komu mám vlastně fandit, kdo je ve filmu nějaký hrdina, charaktery postav totiž nebyly takřka vykresleny, nedozvěděli jsme se vůbec nic o pohnutkách hlavních postav, jeden zavřený za vraždu, druhý za znásilnění, to zrovna nevyvolává sympatie, takže ať by se navzájem umlátili nebo ne, bylo by mi to nejspíš jedno. O čem ten film vlastně byl? O touze dokázat si, že jsem nejlepší???? To je snad jediné vysvětlení, které mě tak po hodince namáhání hlavinky napadlo, nicméně jsem se k tomuto zjištění nemusela prokousávat přes film naplněný vytahováním dvou borců a lá já jsem tady šampion. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Stanley Clarke:1. Undisputed - Cash Money Millionaires [3:48] ,2. We Drop It - Big Tymers [3:59] ,3. Let Me Ride - Trick Daddy/Rick Ross [3:50] ,4. Real Talk - Lil Wayne [3:46] ,5. How Did I - Carl Thomas [4:23] ,6. Hungry - Bubba Sparxx [4:05] ,7. Everyday - Mikkey [3:43] ,8. Shorty Down - Teena Marie [3:35] ,9. So Gangsta - Gilly/Major Figgas [4:05] ,10. Ride Together - Boo & Gotti/Baby Da #1 Stunna [3:27] ,11. I Walk It - Stone, Gilly & Lac [3:56] ,12. Think About You (Looking Through the Window) - TQ [4:18] ,13. If You Didn't Know By Now - Erick Sermon [2:51] ,14. Que La Cosa - Petey Pablo [3:33] ,15. Go Hard - Benzino [3:59] ,16. Daddy's Little Girl - Cristina [4:11] ,17. Bout My Paper - Babby Da #1 Stunna [3:58] ,18. Time Has Come Today - The T-Players [3:24] ,19. In Here - The BEC [3:36] ,20. If U Wanna Know - Universal & the BEC [3:36] ,21. Man Up - The Result [3:31], ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes (Monroe Hutchen) přistoupil na požadavek studia Miramax a svoji roli charakterního boxera pojal tak, aby byla divákům sympatičtější. (Conspi)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama