Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jaký pocit ve mně převládl po skončení filmu? Vztek! Vztek z toho, že režisér Walter Hill velmi slibnou látku odfálknul jak se dalo. Jistě scénáristi si příběh vycucali asi z prstu, protože jeho originalita zůstala někde v nedohlednu. Ale aby v tak uboze krátkém filmu (hodina a půl), byly pouze dva boxerské zápasy (pokud nepočítám retro vzpomínky na slavné boxery, které jsou trapným pokusem o originalitu), tak to už je opravdu co povědět. Film je vlastně o ničem. Režisér jej vypráví nezaujatě, bez emoce, bez citu a hlavně příšerně nudně. Přitom ten námět tolik sliboval... Ving Rhames přehrává jako o život, jeho namachrovaný frajer je úplně mimo, zato Wesley Snipes je jeho dokonalým protipolém a Peter Falk mi přišel lehce komikcký, ale sympatický. Neporazitelný je nudnou slátaninou, která nepotěší nikoho. Fanoušci boxu budou zklamáni z malého procenta zápasů a fanoušci filmu budou plakat nad ofláknutým filmařským řemeslem. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

NUDA !!! Za hlavní hvězdu filmu je pasován Wesley Snipes, ale mnohem výraznější postavu měl jeho boxerský protějšek Vig Rhames. Wesley tam jen tak tvrdácky párkrát pronesl že je správný chlap a dobrý boxer a v klidu na samotce čekal celý film na zápas. Pokud jsem teda v průběhu nějak na chvíly nezaspal tak tam byl jen jeden boxerský zápas a to až ve finále. Hodně špatně nasnímaný, bez napětí a bez emocí. Celkově hodnotímfilm jako odfláknuté nepovedené béčko kde jediným světlým momentem je přehrávající Ving Rhames v roli bývalého boxerského šampiona těžké váhy poslaného do vězení za znásilnění. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Film o boxu kde je obsazení vcelku dobré a vězeňské prostředí má dodat punc tvrdosti.No je to film asi tak na páteční večer kde už se vám moc nechce hloubat nad myšlenkami filmu a jen tak vstřebáte akci filmu.Box je zde sice vidět jen zhruba posledních 10 minut ale fanoušky Wesleyho Snipese či Vinga Rhamese to bude určitě to lepší z jejich filmografie.Za mě 60 % a tři hvězdy. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý je medzi 3* a 4*. Som zvedavý na pokračovanie. V poslednej dobe je to čoraz zriedkavejšie pozerať film v SK dabingu, ale asi aj preto, lebo je z roku 2002. Predpokladám, že pokračovania už budú CZ dabing. Akurát som nedávno niekde čítal, že pokiaľ Češi spravia skôr dabing ako Slováci, tak Slováci už dabing ani nerobia. Neviem či je to pravda, ale vzhľadom k tomu malému počtu filmov v SK dabingu to tak asi aj je. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Ve filmech W.Hilla není místo pro silné ženské charaktery. Jeho hrdiny jsou buď osamělé individuality (jako Poslední zůstává), nebo (ne)rovní parťáci (jako Rudé horko, 48 hodin, Prolomená stezka). V Neporazitelném pak dva věznění boxeři (postava V.Rhamese připomíná osud M.Tysona), kteří si to v závěru rozdají o tu "neporazitelnost" (a v případě Ranaře i o předčasné propuštění). A úžasný P.Falk divákovi v závěru vysvětlí, o čem "ten blbej sport vlastně je." ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Ving Rhames (George 'Iceman' Chambers) strávil dva roky přípravou na film pojednávajícím o boxerské legendě, v němž se nakonec neobjevil. Scénář filmu Neporazitelný se mu po předložení natolik zalíbil, že nabídku přijal a svůj kondiční trénink uzpůsobil nové roli. (Conspi)

Reklama

Reklama