Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To je zase jednou venku pořádná plískanice a Sally s Conradem se sami doma tuze nudí. V tom do domu jako smršť vpadne Kocour a začne z klobouku tahat jedno kouzlo na druhým. A když se k němu ještě připojí jeho dva kumpáni Věc Jedna a Věc Dva, rozproudí se parádní zábava, plná gagů, šílených scének a veselého dovádění. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Film podle další z knížek bláznivého Dr. Seusse dopadl přiměřeně slušně. Je to o poznání víc dětské, než je Grinch, a narozdíl od něj jsem u tohoto dílka nezaznamenal žádné poselství. Je to hlavně třeskutá podívaná pro děti, která má i pár chvil věnovaných výhradně těm starším (Formulář o kastraci...). Spolu s nižším věkem či vyšším množstvím požitých drog si můžete hodnocení úměrně zvyšovat. ()

stOKYi odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet a následné zárobky filmu upevnili niečo, čo som si dávno myslel. Je to sračka, čo sračka, lajno dokonca celý týždeň črevami produkované konské hovno. S takýmto rozpočtom sa dá konské hovno zabaliť do krásneho ligotavého alobalu a spraviť z toho zárobkový výrobok na neskutočné hlúpom divákovi. Tento film je taký odpad že z jeho filmovou páskou by som ani na púšti môj prepotený zadok nevytrel. Som pohoršený až tak, že ma nepohoršuje ani môj vulgárny komentár. :) ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Velice těžké najít v historii film, který by se více ztratil v zaměření na cílového diváka. A víceméně i pod názvem knižní předlohy. Pokud jste viděli určité scény v angličtině, budete vědět, o čem mluvím. Scéna s písní Lionela Richieho v pozadí shrnuje celý film. Ale možná skutečně bude nejlepší, když to zů stane pod vrstvou prachu. ()

CaptainNor odpad!

všechny recenze uživatele

Vynaložil jsem hodně fantazie a energie vžít se do pocitů a mentality dnešní dětské generace a došel jsem k závěru, že na to zřejmě vydrží civět, i když jim z toho musí jít hlava kolem. Hodnocení některých uživatelů zvučných jmen svědčí o jejich věku a tím mi vyvstává jiný problém. Totiž jak stihli shlédnout a ohodnotit tisíce filmů??... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Někdy když se jdete dívat na film a nečekáte nic(leda spíš průser),jste na konci mile překvapeni. Ano,byl to totální výplach mozku a barvičková smršť,ale já se neuvěřitelně bavil. Spousta povedených hlášek(rozhodně ne jen dětských), skvěle hláškující rybička,"carreyovský" humor(ten můžu) v podání Mika Myerse a přirozená,skvěle hrající dětská hvězdička Dakota Fanning. Pro mně jediné minus ve filmu byla naprosto zbytečná postava souseda v podání obtloustlého (ne)herce Aleca Baldwina. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • Když děti podepisují smlouvu a najdou certifikát Spay & Neuter, je na něm jako datum narození uvedeno 25. května 1963, což je datum narození Mika Myerse, který hraje Kocoura. (HappySmile)
  • Z Dakoty Fanning a Abigail Breslin se během natáčení staly dobré kamarádky. (zajda404)
  • Během natáčení byly ukradeny tyto předměty: 2,5 metrů velké brýle; 1,2 m, 1,8 m a 2,4 m velká kovadlina, 1,2 m velký klíč a 2,1 m velký golfový míček, který vážil víc než 90 kg. Tyto předměty dosahovaly hodnoty 55 000 $. Později byly nalezeny v nákupním středisku přesprejovány grafity. (HappySmile)

Související novinky

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

Rozdáme si to počtvrté, bejby!

20.05.2007

Kdyby Mike Myers (ten komik, ne ten psychopat v bílé masce! ;-) tu a tam neposkytoval hlas tlustému zelenému ogrovi, svět by už pomalu zapomněl, že někdo takový kdysi svými filmy vydělával stovky… (více)

Reklama

Reklama