Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bernie Lootz (William H. Macy) je největší smolař v Las Vegas. Je úplně zadlužený, manželství se mu zhroutilo a syn se odcizil. Jeho přítel Shelly Kaplow (Alec Baldwin) z kasina Shangri-La mu ale pomůže z nejhoršího. Stačí když Bernie bude každý večer mezi návštěvníky svou přítomností šířit neštěstí ve hře. Plán vychází, dokud se Bernie nezamiluje do nové servírky Natalie (Maria Bello). Chce s ní opustit město, ale odejít z kasina není tak jednoduché (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (82)

lioncel

všechny recenze uživatele

mam rád příběhy smolařů a notorických outsiderů .. Macy zde odvedl svůj standart, Maria Bello se mi fakt líbí, i ta její dublérka na nejchoulostivější záběry .. na rozdíl od tvůrců filmového South Parku mi nikdy nevadil ani nikdo z rodiny Baldwinů, takže Alec tu odvedl také svůj velmi dobrý standart .. jenže ten celek .. co mi opravdu vadilo - až příliš jednoduchý a předvídatelný děj .. a hlavně - pro mě nestravitelná hudba .. takže trochu zklamání … ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tragikomická dráma s nádychom smutno-sladkej romantiky... inak to neviem opísať. Tento film snáď ani nemá slabé chvíľky a ak hej, určite by sa dali spočítať na prstoch jednej ruky. Obrovské prekvapenie, keď ho vyberiete náhodne z filmotéky a odrazu zistíte, že je to klenot. Skvelý nápad, podčiarknutý dobrým scenárom a dovedený k dokonalosti hereckými výkonmi. William H. Macy exceluje, Maria Bello výborná a Alec Baldwin si svoju rolu totálneho bastarda očividne užil. Tak ako som si ja užívala celý film, vrátane toho pomalého tempa, ktoré v prípade takýchto dobrých filmov priam zbožňujem. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Už jen když film začínal s úžasnou hudbou a kamerou, tak jsem se chytl na háček jak rybka a nechal jsem se dovláčet až na konec filmu, jako kdyby mě tahal nějakej rybář z vody. Perfektní krásnej film, kterej mě dostal a do kterýho jsem se totálně zažral!! Super výkony W.H.Macyho, Aleca Baldwina a nádherné Maria Bello (tu už jsem si zamiloval ve filmech Payback a History of violence). Úžasné geniální herecké výkony. Nejen toto trio, ale i ostatní hráli naprosto skvěle! A ten příběh je tak dobře vymyšlenej, že jsem byl hodně zvědavej, jak to všechno dopadne. Paráda! No a co mě u toho snímku absolutně dostávalo, byla hudba, kde hrály trubky, saxíky, smyčce, klavír, no kapitola sama pro sebe, ten soundtrack nemá chybu! Film, na kterej jen tak nezapomenu a ke kterýmu se určitě rád budu vracet. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Odporně přeslazené melodrama o „lúzrovi“, který našel své životní štěstí, všichni si přitom pobrečeli, rozdalo se pár ran a jisté osoby došly k uvědomění.Triviální myšlenka roztahaná na zbytečně dlouhou stopáž s dobrou kamerou a příjemnými hereckými představiteli nestačí, ale kdo se chce tetelit blahem a fandit sympatickým figurkám, nemůže prohloupit. Laciný kalkul zabalený do drahého obalu. ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Dobře obsazené, mizerně zpracované. Film z prostředí kasína, jehož majitel Alec Baldwin se zuby nehty drží svých starých metod, jako je například i smolař, jenž kam přijde, tam se prohrává. Toto téměř pohádkové téma, jsem byl ochoten tolerovat až do poloviny filmu, kdy bohužel dojde filmu dech, a již se jen čeká na konečné vyvrcholení, kdy díky lásce je vše obráceně, a všichni žili šťastně až do smrti. Samozřejmě až na zlého majitele... ale nemusím tady spoilovat celý film. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama