Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu trvání prvního dílu jsem měl na tváři přihlouplý úsměv, jelikož to, co jsem postrádal v novém Top Gearu, je zde zpátky v plné parádě. Mám tím samozřejmě na mysli trio moderátorů, kteří tvoří 95% úspěchu daného pořadového schématu. Jsem moc rád, že se kluků "ujal" Amazon, protože se původní Top Gear začal tak nějak opakovat. The Grand Tour má opět tu svěží jiskru, kterou jsem zhruba u posledních dvou řad postrádal. Je zde také znát, že producenti tentokrát "nekecají" do jejich práce, takže kluci mají volnou ruku při realizaci jejich šílených nápadů. Je zde znát, že každý díl má o mnoho větší rozpočet než celý TG na BBC. Je zde znát, že to co Jezza, Hamster a Captain Slow dělají, dělají s láskou a se svým typickým suchým humorem, který je katalyzátorem neskutečných dialogů. Jsem zkrátka nadšen a dojat, že JSOU ZPÁTKY! (Prime Video) ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Myslela som si, že Amazon nikdy nebude schopný napodobniť to kúzlo Top Gearu, ktoré vyčarovalo BBC, ale dokázali to a už po prvých troch minútach som sa zmenila na roztekajúcu sa mláčku sĺz. Po ďalších 30 minútach som sa tak vyškierala, až ma bolela sánka. Láska k rýchlym autám proste nezávisí od produkčnej spločnosti, ale od Jeremyho, Richarda a Jamesa. ()

Reklama

bif 

všechny recenze uživatele

S01E01: Nostalgie, která po opulentním začátku hezky zapadne do již známých kolejí. 4,5*. S01E02: Začátek fajn, zbytek zbytečná nuda a opakující se vtip s hosty už není vtipný. 2* S01E03: Bohužel. Opět nic moc. Celý díl byl sice s nádhernými auty v překrásné Itálii, ale vše bylo až trapně strojené a nahrané. Potřetí stejný vtip s hostem. Začínam se o GT bát...3* S01E04: Čtvrtý díl začal skvěle. Srovnání BMW a Porsche konečně přineslo nějakou informační hodnotu. Zbytek super.4* S01E05: Pátý díl opět vynikající start, od 25 minuty nastala nuda. Vážně někoho baví koukat, jak hrajou Lodě s autama?3* S01E06: Pomilionté opakované vtipy už odmítám komentovat, ale ta část o Fordu GT byla geniální. 5* S01E07: Namibijký speciál považuji za nejhorší speciál, co kdy Clarkson a spol. natočili. 2* S01E08: Druhá část nudy, ale o něco lepší. 3* Další díly již komentovat nebudu. Zkrátka první série se povedla tak na trošku lepší průměr. 3*. Škoda, snad se v další sérii už nebudou dokola opakovat ty stejné "vtipy". 2. Série : Mnohem, mnohem lepší, konečně jsou pryč trapné vtipy a zpátky opravdu zábavné sekvence. PS: díl s Chironem je neskutečnej ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Clarkson, Hammond, May. To oni jsou, respektive byli, Top Gear. Po jejich odchodu pořad ztratil svoje kouzlo, nicméně na pomoc přispěchal Amazon a tak mohla takhle nyní již ikonická trojice pokračovat v duchovním nástupci Top Gearu, vtipně (a možná i z trucu) pojmenovaném The Grand Tour. A ačkoliv je z pořadu znát, že nejlepší léta z Top Gearu už jsou za námi, pořád se jedná neskutečně zábavnou podívanou, která nyní víc než na autech stojí právě na komediální sehranosti moderátorů. A mně to vůbec nevadí. 9/10 ()

mr.filo 

všechny recenze uživatele

Znepokojivě přiznávám, že druhý díl je horší než první. Kam až to spěje? Co nás čeká příště? Ó ano, první byl asi plný všech trumfů a na dvojku nezbyly auta ani nápady. Samozřejmě kamera, střih a design záběrů - to vše je fantastické ... ale obsah, vážení, obsah je mizerný a vývoj v rámci epizody ještě horší než stagnující. Snad jen to utahování si z Johannesburganů stálo za trochu toho úsměvu. Kouřící se hlavy taky dobré, ale jinak jako účastník natáčení no nevím jestli bych se necítil ochuzen... třetí část očekávávám s většími obavami. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Ve druhé sérii se testovacím jezdcem stala Abbie Eaton. Britská závodnice, která od deseti let závodila na motokárách, později se zúčastnila série SAXMAX, britského poháru vozů GT, série Mazda MX-5 Cup a Super Cup, GT Cup a v roce 2017 závodila i v sérii Blancpain GT, kde řídila vůz Ferrari 488 GT3 (tým AF Corse). Poprvé za volantem GT3 a také poprvé na okruhu Monza v Itálii. Z 52 vozů skončila na první pozici v sérii AM Cup, čímž se stala první ženou, která kdy vyhrála třídu v této sérii. V pořadu tak nahradila Mika Skinnera, přezdívaného Američan, který byl vyměněn pro nízkou popularitu. (Maulincio)
  • Během závodu Formula Easter si lze na více závodních vozech všimnout písmen MTX. Jedná se o zkratku československé (a později české) společnosti Metalex, která se zabývá stavbou a úpravou vozů pro sportovní a závodní účely. (machonza)
  • Ačkoliv Richardovo auto v čase 01:06:00 mělo ve smyčce přehrávat frázi: „Jsem impotentní,“ ve slovenštině tedy: „Som impotentný,“ přehrávalo tuto frázi v maďarském jazyce („Impotens vagyok“), tudíž překlad od přihlížejícího Slováka ze slovenštiny do angličtiny neměl žádný smysl. (machonza)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama