Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu trvání prvního dílu jsem měl na tváři přihlouplý úsměv, jelikož to, co jsem postrádal v novém Top Gearu, je zde zpátky v plné parádě. Mám tím samozřejmě na mysli trio moderátorů, kteří tvoří 95% úspěchu daného pořadového schématu. Jsem moc rád, že se kluků "ujal" Amazon, protože se původní Top Gear začal tak nějak opakovat. The Grand Tour má opět tu svěží jiskru, kterou jsem zhruba u posledních dvou řad postrádal. Je zde také znát, že producenti tentokrát "nekecají" do jejich práce, takže kluci mají volnou ruku při realizaci jejich šílených nápadů. Je zde znát, že každý díl má o mnoho větší rozpočet než celý TG na BBC. Je zde znát, že to co Jezza, Hamster a Captain Slow dělají, dělají s láskou a se svým typickým suchým humorem, který je katalyzátorem neskutečných dialogů. Jsem zkrátka nadšen a dojat, že JSOU ZPÁTKY! (Prime Video) ()

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

V průměru lepší než Top Gear. Nicméně nutno dodat, že jsem viděl jen první sérii. Podrobnější hodnocení: Vtip 4*, nápaditost 5*, témata 5* hosté 4*, moderátoři 5* a kamera 5*. I když poslední série v Top Gearu s nimi byli slabé, tak tady si moderátoři rozhodně polepšili a mohli roztáhnout svá křídla. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Kluci z TG jsou zpět a to v ještě velkolepější show. Musím se přiznat, že jsem se několikrát opravdu nahlas smál, nekecám, ale scéna s Rennerem, Hammerem a pro mě neznámou ženštinou mě naprosto rozbrečela. Ale k věci. První díl nás skvěle uvedl a až na pár věciček (nemastnej neslanej NE Stig, něco mozků?, grafická podoba výsledků, až přehnanej američanismus a nebo pro mě ne zatím tak zajímavý okruh) to bylo brilantní, absolutně brilantní. Doufám, že se dočkáme těch skvělých TG speciálů (Bolívie..), které byly naprosto dokonalé. DRUHÁ ŘADA: Tak nejrušivější věc první série (Američan) je konečně pryč a byl nahrazen vskutku výtečně. Dále bych pochválil konec "Brain Crash", místo kterého máme "Face Off", které je zajímavé a celkem i zábavné. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

S01E01 - Předchozí Top Gear jsem nesledoval, takže nejsem ten správný zapálený fanoušek a ani tedy nemohu srovnávat se zmiňovanou "zlatou érou Top Gearu", nicméně tenhle díl a pořad mě nijak nenadchnul tak, abych čekal díl další. Ano, kamera je pěkná, to ano. Sem tam i nějaký vtip, ale... ne, tohle holt není pořad pro mě. Vyzkoušeno, zapomenuto. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Jak už se traduje, poslední řady Top Gearu už nebyly tak dobré jako dřív. Stále stejný formát pořádu postupem času omrzel. Možnost vytvořit něco nového tak vypadala jako dobré východisko, jak přijít s něčím novým a riskantnějším. Pak přišel Grand Tour a zjistili jsme, že je to Top Gear. Top Gear, který je o něco méně o autech, trochu sprostější, s Conversation Street místo The News (o trošku lepší než originál), Celebrity Brain Crash místo Star in a Reasonably-Priced Car (první díl vtipné, od té doby silně chabé), s nudným Eboladromem místo Top Gear Test Tracku a s nudným "Communist" Americanem místo Stiga. Ve výsledku se tak jedná o tentýž pořad, který je horší v tom, že opouští zbytky reality a decentních vtipů. Občas se díl povede a je to dobré, nicméně většina "novinek" (tj. náhrad za něco, co fungovalo v Top Gearu), je nudná. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Při natáčení ve Švýcarsku měl Richard Hammond s vozem Rimac Concept One nehodu, při které auto hořelo a pro Hammonda musel přiletět vrtulník. Jeremy Clarkson si původně myslel, že havaroval jiný jezdec s Lamborghini Aventador, a ne Hammond, který řídil elektrický supersport Rimac Concept One. Na soc. síť Drive Tribe napsal: „Jak jsem tam stál a čekal na další zprávy, tak mi došlo, že to hořící auto nebylo žluté jako ten Aventador. Bylo bílé. A Hammondův Rimac byl bílý... Opravdu jsem si myslel, že je mrtvý.“ Mnohem hůře dopadl v roce 2006, kdy tehdy ještě v rámci natáčení Top Gearu havaroval ve speciálním voze v rychlosti 460 kilometrů za hodinu a utrpěl vážné zranění hlavy. V nemocnici strávil pět týdnů. (Maulincio)
  • The Grand Tour plánovala přinést divákům speciální díl, během kterého se mělo moderátorské trio vydat na cestu ze Saúdské Arábie do egyptské Káhiry. Měla to být cesta plná písku, horka a divokého dobrodružství, ze které ale muselo sejít. Clarkson se ve svém tradičním sloupku v novinách Sunday Times přiznal, že cesta musela být zrušena z důvodu vysoké pravděpodobnosti teroristického útoku. [Zdroj: garaz.cz] (Duoscop)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama