Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (176)

Greny 

všechny recenze uživatele

Vemte osvědčenou trojici Clarskon, Hammond a May, přidejte peníze a amerického producenta a dostane dobře vypadající a chutný koktejl, který si rádi naservírujete po těžkém dni v práci, kdy se do tepla svého domova dohrkáte ve Fabii 1.2 HTP. Nu což, oni ví, co chceme vidět a my víme, co chceme, aby nám předvedli a ono to funguje. ()

SamanthaM.M 

všechny recenze uživatele

Myslela som si, že Amazon nikdy nebude schopný napodobniť to kúzlo Top Gearu, ktoré vyčarovalo BBC, ale dokázali to a už po prvých troch minútach som sa zmenila na roztekajúcu sa mláčku sĺz. Po ďalších 30 minútach som sa tak vyškierala, až ma bolela sánka. Láska k rýchlym autám proste nezávisí od produkčnej spločnosti, ale od Jeremyho, Richarda a Jamesa. ()

Reklama

wooozie 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Víte, jaký je rozdíl mezi americkým a britským humorem? Ne? Tak se podívejte na The Grand Tour a na původní Top Gear a musíte mít jasno. Ale vážně, je to pořád parádní záležitost, u které se dá dobře bavit, ale z televizního pořadu o autech se stala pouhá show, brutálně zaměřená na americké publikum, tzn. čistou chemii mezi úhlavní trojkou vystřídal zbytečně do puntíku naplánovaný scénář, plný střelby, výbuchů, efektů a nepřirozených a špatně vypointovaných konců. První série byla naplněna nostalgií z návratu starých známých tváří, ale až druhá série bude křest ohněm a rozhodne, jestli se nechá britská trojka zválcovat v tomto případě zbytečně přemrštěným rádoby vtipným americkým smyslem pro humor, který jim ani trochu nesedne. ()

bidja 

všechny recenze uživatele

E01**: Tak dívat se na to asi dá, ale bohužel zřejmě sestupnou tendenci invence zastavit nejde. Dával jsem tomu naději, že by mne to mohlo překvapit, ale je to asi mrtvé. Doufám, že alespoň nějaká pasáž, challenge či speciál se trefí do černého. Příliš poplatné objednavateli. Na role rozdané před desetiletím a "ftípek" s mrtvými hosty už čekat každý týden nebudu. E02*: Nudím se a tak mi nedalo zkusit další díl u kterého jsem odpoledne zcela odpočat usnul ve velmi nepohodlné poloze. Kluci si vyzkoušeli Call of Duty a tak by asi neškodilo přejít na recenze her. E03***: Mírné zlepšení díky oblíbenému Toskánsku. E04***. Návrat ke starším časům, byť dnes již trošku vykradené. E05**. ??? pasáže hry lodě. E06***. Kromě upitého finského závodníka to bylo docela vtipné. E07/8**. Zajímalo by mě jestli by pánové byli ochotní se podívat na Trabantí ságu a co by řekli na Dana Pribáně, nemluvě o tom co by se dělo kdyby část těchto cest museli absolvovat bez podpůrného týmu. Poslední speciály mi totiž přijdou o ničem. E09****. Konečně slušný díl, trochu nekorektního úvodu, test zajímavého auta, víceméně nuda na ovále, Stig se nahradit nedá, host by snad tentokrát i po těch 35 letech zajímal, konverzace ok, pak to co tu zatím chybělo, přestavby, blbinky, auto-moto filozofie. E10** Nuda. E11** Nuda. E12*** Člověk si uvědomuje jak kvalitní jsou moderátoři v těch konverzačních pasážích, ale na druhou sranu když je zajímavý srovnávací test tak se nikdy nedovím jak to to padlo neboť se to vždy shodí ze stolu a to mě štve. E13** Shrnuto, podtrženo žádná pecka to není, ale má to svojí kvalitu. Některé skeče či recenze si musí najít své příznivce. Za dobrý považuji nápad stěhovat šapitó po světě. Měření na Eboladromu je pasé. S02E01** tak co se nám změnilo, NeoStig nenalezen, p.May asi neměl otravu, ale spíše nadbytek jídla, ostatní protagonisté beze změn, nový okruh je pasé stejně jako předchozí, cesta do švýcar byla o ničem, ale asi byla podstatná kvůli havárii a nebylo ji z čeho dostříhat, sestřih sezóny je nadějný.. S02E02** S02E03*** S02E04*** S02E05** S02E06** Dan Pribáň na ně a bude zajímavé co vymyslela děvčata s Tuktukem.. S02E07** S02E08*** Tentokrát zábava i díky Pink Floyd Police S02E09*** S02E10*** S02E11**** speciál s nápadem S03E01** Nuda S03E02* nejhorší část speciálu všech dob, nosné téma Kolumbie trapas S03E02*** trochu záchrana s jámou, kolibříky ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Velká trojka je zpátky a po třech dílech se nebojím říct, že je jejich Velká jízda čím dál lepší! Po velkolepém úvodu, při kterém jsem měl husinu po celém těle, jsem byl čím dál nadšenější a vlastně jediné, co mi na tom pořadu nesedí, je Američan (závodní jezdec, Ebola Drome je ale docela fajn) a Celebrity Brain Crash, i když to se Simonem Peggem bylo docela dobrý. Jinak je to ale naprosto geniální a já tomu nemám absolutně co vytknout, protože se mi to díl od dílu líbí čím dál víc a nemůžu se dočkat, co bude dál. Je to samozřejmě mnohem, mnohem vtipnější než Top Gear, mnohem víc si dělají srandu sami ze sebe, z publika, z BBC, z komunistů a magie jejich humoru je prostě neskutečně obrovská. Vyhazov jim rozhodně prospěl, protože ve studiových částech jsou mnohem odvážnější, jinak je to ale v podstatě naprosto přesná kopie Top Gearu, jen je v mnoha místech lepší, ale ne tak, aby se od sebe oba pořady daly nějak snadněji rozlišit. První díl o svaté trojici superaut byl možná trochu moc natahovaný (ale skutečně jen velmi málo), ale všechny tři byly třeskutě vtipné, každý jiným způsobem a každý díl překonal ten předchozí. Škoda, že patnáct let strávili (jak sami řekli) zbytečnou prací a vyhazovy, protože až těch dílů bude víc, Top Gear to po poslední, naprosto zoufalé sérii, snad úplně položí, protože automobilová show může být očividně jenom jedna. 100%. Chci víc a víc! Nejlepší novinka letošního roku a možná nejenom toho. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Clarkson a spol. měli neustále za zády právníky BBC, kteří jim říkali, co v pořadu mohou a nemohou dělat, co mohou a nemohou říkat. BBC považuje za součást svého duševního vlastnictví vše, co pod hlavičkou Top Gearu (od r. 1978) vzniklo - veškerou stylizaci, typické fráze. A je připravena producenty The Grand Tour žalovat, pakliže začne mít pocit, že parazitují na tom, co charakterizuje Top Gear. Rozjely i spory o tom, zda James May může použít slovo „cock". Obstrukcí ze strany BBC bylo ale více. The Grand Tour nemůže mít měřená kola v rámci testů ani rekordní čas na kolo. Sekce s novinkami nesmí být zvaná jako Novinky (The News). (Maulincio)
  • V závěru, když Hammond „dělá stojku“ a druzí dva ho pozorují z pohovky, se v záběru mihne rukáv někoho ze štábu. (Brain)
  • Při natáčení první série nacestovali 1.474.546.320 mil, což je v přepočtu asi 2.373.000.000 kilometrů. (Maulincio)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama