Reklama

Reklama

The Grand Tour

(pořad)
  • Slovensko Grand Tour
Trailer

Série(5) / Epizody(45)

Nová automobilová šou je neoficiálnym pokračovaním série Top Gear s jej bývalým tímom v zložení Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May. Známa trojica cestuje po celom svete, testuje a recenzuje extrémne športové automobily, absolvuje rôzne motoristické výzvy, súťaže a preteky, prekvapí celebritnými hosťami a talkšou v putovnom štúdiu, pričom každú epizódu nakrúti na inom mieste a v inej krajine – v obrovskom putovnom stane. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Ale ano, je to zabavne. The Grand Tour je mene o autech a vice o vtipkach ustredni trojice a to mi celkem vyhovuje. Nektere vtipy se tedy opakuji (Celebrity Brain Crash zacal nudit uz v druhem dilu, american nebyl vtipny ani jednou). V cem je ale toto nejsilnejsi jsou predtocene filmecky, kde tvurci vymysleji opravdu kraviny, jejichz naprosta vetsina miri primo na komoru (udrzitelna karoserie ftw). ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se nepovažuji za velkého fanouška tohoto žánru, ani jsem Top Gear nikdy pravidelně nesledoval, tak první díl GT mě naprosto uchvátil a hodlám ve sledování pokračovat. Naprosto skvostný vizuál, který nevidíte ani v áčkových filmech, snad nekonečný rozpočet a povedené vtípky z toho dělají extrémně zábavnou show, která rozhodně kromě nadšenců rychlých kár dokáže zaujmout i neutrální diváky. ()

Reklama

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než Top Gear a Autosalon :). První díl lehce rozpačitý a kostrbatý, ale je tam velký potenciál. Až si to zaběhnout a uvolní se, bude to zase stará dobrá parta. A až si kamera, režie a střih také sednou, bude to ještě zajímavější. Já tomu věřím je to tam! UPDATE po druhé sérii: snižuji hodnocení na 3* a obrovské zklamání. Recenzí aut absolutní minimum a hodně odfláknuté. Už úplně rezignovali na testy "obyčejných" aut, více méně jen čím dál hloupější a nudnější výlety po americe a vizualizace, agresivní střih a nápadité grafické zpracování také stále kulhá za původním Top Gearem. Ne ne ne, Clarkson se propadá hluboko za nový Top Gear bez nich! ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený návrat ústřední trojice z Top Gearu. I přes pár úprav, viditelně víc možností a peněz na produkci je to pořád ten starý dobrý Top Gear, jen v honosnějším hávu. Vše, ale stojí na trojici oblíbených moderátorů, mezi kterými funguje neuvěřitelným způsobem chemie a drobné narážky a vtípky většinou nevyplynou do prázdna. Bavil jsem se víc než v posledních řadách Top Gearu s touhle partou a mnohem víc než v novém provedení s Chrisem Evansem. Nakonec byl vyhazov Jeremy Clarksona z BBC pro nás diváky dobrou volbou, protože Amazon tomu dodal potřebnou jiskru a nebojí se zariskovat. Rýsuje se tu nejzábavnější motoristický pořad a já se nemůžu dočkat dalších víc exotických a scénáristicky promakanějších dílů. 8/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

po prvním díle trošku boj...na jednu stranu skvělý nostalgický prolog,typický humor a skvělá auta...na druhou stranu chybí Stig,protože "Američan" mi dost nesednul,vložka s celebritami,nebo hádka ohledně RAF celkem zbytečná.Je to pořád o 2 třídy lepší než nový Top Gear,ale počítám,že se ještě rozjede.Zatím si tedy nechám rezervu...80% ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Při natáčení první série nacestovali 1.474.546.320 mil, což je v přepočtu asi 2.373.000.000 kilometrů. (Maulincio)
  • Amazon získal trojici populárních moderátorů poté, co skončili na BBC. Stanice Clarksonovi neprodloužila smlouvu poté, co v roztržce kvůli jídlu napadl produkčního Top Gearu (od r. 2002). May a Hammond následně uvedli, že bez svého kolegy pořad na BBC nadále točit nebudou. Amazon okamžitě začal s triem jednat a dohodl se na novém pořadu. Na The Grand Tour Amazon hodně vsází, na natáčení prvních tří sérií pořadu uvolnil 160 milionů liber, tedy přes pět miliard korun. (Maulincio)
  • Scéna s tunelem nedává smysl. Účastníci začínali ve městě Choum a ano jedná se o Choumský tunel zbudovaný Francouzi původně jako železniční, který vede pod jihovýchodním cípem území Severní Sahary. Ale tunel je na sever od města a byla by to zajížďka. Zdá se, že byl ve scénáři využit tzv. na oko a můžeme se dohadovat o tom, zda skutečně je na jeho severním konci, který opět vyústí na Mauretánském území, minové pole. (kowalski)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama